donderdag 13 januari 2011

Personal Q&A over mode, beauty & stijl


Bloggen hoort natuurlijk zo persoonlijk mogelijk te zijn. En om dat te doen heb ik me laten inspireren door de Girl Of The Week -rubriek van de Canadese website StyleSpy, die ik graag bezoek. Hierbij wat persoonlijke antwoorden op wat vragen. Heb jij zelf nog vragen, stel ze gerust. I like to hear them!

My personal style is....
Ik houd van een beetje nette, chique stijl maar wel fashionable. Mijn stijlvoorbeelden zijn bijvoorbeeld Blake Lively en Olivia Palermo. Ik probeer het wel af te wisselen. Soms houd ik van sportief en draag ik een leuk shirt met een blazer, jeans en sneakers. Of juist heel vrouwelijk met een mooi jurkje, hoge hakken en bijpassende accessoires. Ik heb duidelijk wel mijn eigen stijl en loop niet met alle trends mee. Zo houd ik bijvoorbeeld niet van tuniekjes en al helemaal niet met een riem en leggings als broek vind ik helemaal vreselijk. Daar zul je me dus niet in zien!

Most recent purchase
Ik heb net twee jurkjes besteld bij Hennes en Mauritz, gewoon omdat ik ze zo onwijs leuk vind! Het eerste jurkje is een marineblauw-wit gestreept jurkje, die ik af wil maken met een bruin riempje (of zonder riempje, moet nog even kijken) en witte sneakers plus pilotenbril. Het andere jurkje is een koraalkleurig overhemdjurkje die wat vrouwelijker is. Daaronder wil ik torenhoge hakken aan doen en de outfit afmaken met een mooie clutch en armbanden.
Verder heb ik onlangs een jeans gekocht van het Turkse merk Mavi, die echt zooo lekker zit!













Beautymusthave...
Ik kan niet zonder lipstick of lipgloss, eyeliner en mascara. Dat is de look voor doordeweeks als ik haast heb en geen uren voor de spiegel kan staan. Oogschaduw behoort eigenlijk ook tot dit rijtje, maar op zich zijn dit de meest belangrijke dingen.

I never leave the house without...
Mijn telefoon, lipgloss, sleutels, iPod, tijdschrift.

My favorite designers...

Niet dat ik echt het budget ervoor heb, maar Valentino, Dolce en Gabanna, Michael Kors en DKNY. Dus zodoende draag ik vaak dingen van ZARA of Hennes en Mauritz. Tommy Hilfiger, Vanilia, Supertrash vind ik ook onwijs leuk. En natuurlijk nog veel meer designers waar ik nu even niet opkom ;-)

My favorite beautyproducts
Beetje flauw, want ik heb er écht zoveel! Maar ik zal mijn best doen een eerlijk (verkorte versie) antwoord te geven. Ik ben dol op MAC. Je weet wat ze zeggen: once you go MAC, you never go back. Nuff said. Verder Estée Lauder, Chanel, Helena Rubenstein, Lâncome, Shiseido en nog heel veel anderen!! Qua budget: Catrice, Maybelline, L'Oréal en NYX Cosmetics. Vind je het leuk om te kijken wat ik zoal qua beauty heb liggen, kijk dan even hier.

Favorite jewellery

Hier zal ik nog een aparte post met foto's van maken die binnenkort online komt, maar om nu even te noemen: mijn Nomination Italy sieraden, Ti Sento Ring en armband en verscheidene oorbellen waaronder de swarovski hangers van Poehaha.

Heels or Sneakers?

Heels, for sure! Omdat ik vrij klein ben, voel ik me gewoon veel beter als ik op hakken sta. Ik ben niet zo van de naaldhakken. Vind ze wel beautiful hoor, maar ik ben best wat gewend, maar deze doen wel écht pijn... Mijn favoriete hakken zijn mijn DKNY-hakken. I love 'm!

Which fashionstyle-blogs do you love?
Ik vind fashionblogs leuk om te bekijken. Ik ben zelf geen diehard fashionista, wel meer into beauty, maar desondanks haal ik er wel inspiratie uit. Mijn favoriete internationale fashionblogs zijn die van Chiara Ferragni - The Blonde Salad, The Little Snob Thing en Style Scrapbook. Ook de fashion streetstyle blog van The Satorialist vind ik top. Binnenlandse blogs lees ik vooral van oud-collega Sabrina van AfterDRK, Yara van thischickgotstyle en StyleScrapbook.

New Years Fashion/Style Resolutions...
Meer kleding kopen, dat sowieso. Ik geef te veel geld uit aan cosmetica. Misschien komend jaar wat meer geld uitgeven aan kleding. Minder naar de ZARA, meer shoppen bij de duurdere winkels. Gewoon omdat de kwaliteit van een mooie v-hals trui van Tommy Hilifiger gewoon langer mee gaat dan een truitje van Hennes en Mauritz. En meer accessoires! Nog meer sieraden :-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...