zondag 31 oktober 2010

Nu in de bioscoop: The Social Network




The Social Network vertelt het verhaal van de oprichter van Facebook. We kennen allemaal Hyves, Twitter en Facebook, stuk voor stuk sociale media die we nu als heel normaal beschouwen en vrijwel dagelijks gebruiken. Maar er was een tijd dat het er natuurlijk niet was. De film concentreert zich op het ontstaan van Facebook.
In februari 2004 werd Facebook door Mark Zuckerberg opgericht, in eerste instantie voor zijn medestudenten aan de Harvard Universiteit. Zijn 'smoelenboek' werd in korte tijd immens populair, en zo groeide Mark Zuckerberg uit tot één van de jongste miljardairs, zijn vermogen wordt geschat op 6,9 miljard dollar en hij neemt de 35e plaats in op de Forbes lijst van de rijksten ter wereld. Ben Mezrich schreef er een boek over en regisseur David Fincher vond het de moeite waard om het te verfilmen.

Happy Halloween

Met deze designer pumpkins!


Olivia Palermo voor Mango

Photocredit: Txema Yeste for Mango. All rights reserved.

Zoals jullie wel weten is socialite en voormalig The City-realityster Olivia Palermo één van mijn favoriete stijliconen. Ja, ze is een enorme bitch, maar wow, wat heeft ze een prachtige stijl!
En dat vonden ze bij de Spaanse modeketen Mango ook, en daarom contracteerde het modebedrijf de socialite en haar Duitse vriendje Johannes Huebl als de nieuwe gezichten voor de Mango campagne. Kijk mee naar het eerste beeld!

zaterdag 30 oktober 2010

Saturday afternoon shoplog

Click on the image to enlarge.
Ik hoor al jaren goede verhalen over het Amerikaanse cosmeticamerk MAC. Zelf heb ik al een aantal producten maar niet heel veel. Maar elke keer als ik in de buurt van de Bijenkorf in Amsterdam of de MAC-counter in Utrecht kom, begint het weer te kriebelen. Eerlijk is eerlijk, MAC is niet goedkoop. Maar omdat de kwaliteit zo goed is, vond ik het tijd om langs te gaan. Wat is het geworden?

Beautybuy: Ellis Faas Eye Lights

Photo: Courtesy of Ellis Faas. All rights reserved.


Eigenlijk ben ik niet zo heel bekend met de beautyproducten van Nederlands beste visagiste Ellis Faas (shame on me!). Maar toen ik haar nieuwste innovatie Eye Lights zag, werd ik helemaal enthousiast. Het lijken een beetje op concealer kwastjes zoals YSL’s Touché Eclat, maar dan mét een mooie shimmer kleur. Wat vind jij ervan?

vrijdag 29 oktober 2010

Gespot: hippe notitieboekjes van Archie Grand!

Beeld: ArchieGrand.com All rights reserved.


Zoals ik jullie eerder wel eens heb verteld ben ik dol op notitieboekjes. Heerlijk om op een gestolen ogenblik je gedachten, inspiraties en aantekeningen in een supercute boekje te kunnen neerkladden! Maar nu heb ik wel heel grappige notitieboekjes ontdekt! Eén voor elke gelegenheid….

donderdag 28 oktober 2010

Haartrend: Ombre hair

Beeld: JustJared.com

Lang leve de uitgroei! Ik ben helemaal weg van deze haartrend op dit moment. Diverse celebs waaronder Odette Yustman, Rachel Bilson en Eva Mendes zijn al grote fans van deze haartrend, waarbij het haar van donker naar licht is gekleurd. Wat vind jij ervan?


dinsdag 26 oktober 2010

Review: De mini's!



Afgelopen weekend ging ik naar München en zoals vaak als ik maar een weekendje weg ga, dan neem ik meestal alleen handbagage mee. Maar wat is het nadeel van handbagage en vliegen? Juist, die irritante doorzichtige 1 liter zak, waar maar weinig vloeistoffen in kunnen. Altijd lastig, voor beautylovers zoals ik. Gelukkig zijn er fijne mini beautyproducten verkrijgbaar die makkelijk mee op reis kunnen! En die moest ik natuurlijk even voor jullie testen...

maandag 25 oktober 2010

Lunchen @ La Baracca


Afgelopen weekend heb ik München onveilig gemaakt. Samen met vriendlief bezochten we deze bruisende stad en kwamen we uit bij één van de meest hippe restaurants van München. Okee, typisch Duits is het niet, maar wel heel modern. Want: je kunt je eigen bestelling rechtstreeks de keuken insturen via de digitale menukaart!

zaterdag 23 oktober 2010

Binnenkort in de bios: The Switch!



Binnenkort kunnen we hem bewonderen in de bioscoop: de nieuwste film met Jennifer Aniston! In deze feel good movie van de makers van Juno speelt Jennifer Aniston Kassie, een gefrustreerde single vrouw die niet langer op de juiste man wil wachten, maar haar kinderwens besluit te vervullen. Vastberaden om zwanger te worden, gaat ze op zoek naar een zaaddonor. Nadat ze de perfecte kandidaat heeft gevonden, geeft ze een feestje ter ere van haar inseminatie. Maar... haar beste vriend wordt zo dronken dat hij het het flesje met het zaad wegspoelt en verwisselt met het zijne. Iets wat niemand in de gaten heeft... totdat...???

vrijdag 22 oktober 2010

Holland Beauty Awards 2010



Wat heeft de postbode me toch ontzettend blij gemaakt! Altijd leuk om uitgenodigd te worden en al helemaal voor zo'n event als dit! Wie van jullie beautybloggers gaat nog meer...? Zie ik je daar?

donderdag 21 oktober 2010

Review: Chloé

Beeldcredit: Coty Cosmetics.

Onlangs kreeg ik van m'n lieve collega Jet een lekker geurtje: Love van Chloé. Ik heb nog nooit een parfum van dit merk gehad, maar volgens mijn collega was het echt iets voor mij. Geuren zijn natuurlijk vrij persoonlijk, dus ik was razend benieuwd of dit ook daadwerkelijk iets voor mij was...

dinsdag 19 oktober 2010

Binnenkort in de winkel: Jij tegen mij

Beeldcredit: Nanja Toebak - Uitgeverij Mouria

Misschien ken je Jenny Downhams boek Voor ik doodga wel. In opvolging van deze bestseller, verschijnt er per november haar tweede boek: Jij tegen mij. In dit boek lezen we het verhaal van Mikey en Ellie, twee jonge mensen uit twee totaal verschillende werelden…


maandag 18 oktober 2010

Leuke webshop: Mimco

Click on the picture to enlarge. Pictures courtesy of Mimco.co.uk. All rights reserved.

Ken je Mimco al? Ik heb deze van oorsprong Australische webshop al een tijdje in de smiezen, en goed nieuws: ze versturen nu ook naar Nederland. Mimco verkoopt geen kleding maar wel hele mooie accessoires. Eerlijk is eerlijk, erg goedkoop zijn ze niet. Maar zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

zondag 17 oktober 2010

Weekend breaker: shoplog!

Click on the picture to enlarge.

Hopelijk hebben jullie net z'on fijn weekend als ik. Normaal gesproken heb ik door stage haast geen tijd meer om te shoppen maar ik zag vrijdagavond nog wel de kans om naar de Hennes en Mauritz en de Rituals te gaan. Ik heb een nieuwe camelkleurige jas (die ik nog moet ophalen). Ik ben er ontzettend blij meer, alleen het enige nadeel: de voorzijde bij m'n hals valt nogal open en alleen een sjaal is niet genoeg. 


 Vandaar dat ik dit prachtige bontje heb gescoord bij de Hennes en Mauritz die me deze winter moet gaan warm houden. Ook zag ik bij de Hennes en Mauritz deze grove, groene/zwarte stenenketting. Hij staat supermooi op een heel simpel shirtje. Statement kettingen zijn de trend dit najaar, dus je begrijpt: ik moest op z'n minst één opvallende ketting hebben. En ik wilde heel graag een goede massage olie. Niet alleen voor m'n lief, maar ook voor mezelf erg handig. Bij stressvolle tijden (zoals deze week!) zit mijn nek en schouders vaak compleet vast. Ik heb 'm al uitgeprobeerd, de review volgt later deze week!


Ik probeer me nu een beetje in te houden qua shoppen, zeker omdat ik volgend weekend naar München ga. Tot die tijd even een shopping dieet. 

Btw, ik ben van plan om een mini-studio aan te schaffen voor het maken van productfoto's. Op die manier komen ze er mooier op te staan :-)

Fijn weekend verder,

Stay tuned!

vrijdag 15 oktober 2010

MNY


Ik zag deze fantastische post op één van mijn favo beautyblogs MissLipgloss. Zij ontving info en producten over de nieuwe (jongere) make-up lijn van Maybelline, die zeer binnenkort verkrijgbaar is in ons kikkerlandje. Ik raakte razend enthousiast over wat zij schreef en goed nieuws (voor mij) het is ook in Duitsland verkrijgbaar zijn! En laat ik nu net volgend weekend in München zijn!

donderdag 14 oktober 2010

Mustread: Zo Doe je Dat!

 Beeldcredit: Bol.com

Ben jij een beetje onhandig? Of ben je juist heel handig maar wil je meer weten? Dan is dit boek echt wat voor jou! In Zó doe je dat! staan meer dan 300 handige tips. Van een band plakken tot het aanbrengen van nepwimpers. Superhandig!

dinsdag 12 oktober 2010

Trend: Lingerie meets fashion

Photocredit: TeenVogue - Ashley Green.

Eén van mijn favoriete modetrends dit najaar is de lingerie-trend. Hoezo lingerie-trend? Lingerie kan toch altijd? Ja, dat klopt. Maar bij deze trend combineer je lingerie zichtbaar met je dagelijkse kleding. I'm loving it! Hoe combineer je 'm? En waar draag je wat bij?

maandag 11 oktober 2010

Forever21 ook in Nederland

 Photocredit: Textilia
Ik schreef al eerder over de komst van Forever21 in Europa maar ik heb nog beter nieuws: er komen nu maar liefst drie winkels in Nederland. Volgend jaar kun je shoppen bij de grote Amerikaanse keten in drie grote Nederlandse steden. Wil je weten welke? Lees dan verder...

Musthave Moleskine!

Photocredit: Moleskine.com


Ik werd op slag verliefd toen ik dit prachtige Moleskine notitieboekje op hun website zag. Ter ere van het 25-jarig bestaan van het Amerikaanse warenhuis Barneys, heeft designer Marc Jacobs een limited edition Moleskine notitieboekje ontworpen. Zucht, wat mooi. Helemaal afgemaakt met het bekende Moleskine-elastiek en het logo van de designer staat ingegraveerd. Het boekje kost $30 en is te verkrijgen bij Barneys of via de website van Moleskine. Hebben, hebben, hebben!

zondag 10 oktober 2010

My make-up stash


Ik ben een echte beauty addict. Nu is mijn stash lang niet zo groot als bekende beautybloggers, maar toch leek het mij leuk om mijn make-up spulletjes eens aan jullie te laten zien. Ik heb dit bakje en het ladekastje een hele tijd geleden gekocht bij Xenos om de boel een beetje 'georganiseerd' bij elkaar te houden. Op een gegeven moment had ik namelijk zoveel make-up dat alles overal en nergens lag. Benieuwd naar mijn stash en favourites? Kijk mee!

zaterdag 9 oktober 2010

Rituals Photo Contest op Facebook


Beautymerk Rituals heeft onlangs hun Facebook-pagina gelanceerd. En om dit heugelijke feit te vieren hebben ze de winactie 'My Bathroom Friends' georganiseerd! Wat valt er te winnen? De hoofdprijs is een luxe spa weeked. Wil je meer weten over de winactie? Lees dan gauw verder...

Eat Pray Love Reisgids


Eerder heb ik het wel eens gehad over Eat Pray Love, ook wel Eten Bidden en Beminnen genoemd, van schrijfster Elizabeth Gilbert. Ik heb dit boek voor het eerst gelezen tijdens mijn zomervakantie in Rhodos in 2009. Ik was er weg van. Het boek bestaat uit drie delen: Italië, India en Indonesië. Je kunt je niet voorstellen hoe blij ik was toen ik hoorde dat de film werd verfilmd. Met Julia Roberts in de hoofdrol als Elizabeth, ze hadden geen betere actrice voor deze rol kunnen casten. De film is sinds gister te zien in de bioscopen en ik ben razend benieuwd. Maar wist je dat er nu ook een reisgids -geïnspireerd op Eat Pray Love-  verkrijgbaar is?

vrijdag 8 oktober 2010

Blog update


Lieve bezoekers,

Zoals jullie misschien al hebben gezien, is m'n blog aardig aan het veranderen. Ik probeer de navigatie regelmatig bij te werken, zodat jullie alles beter kunnen vinden en m'n blog er beter uitziet. Momenteel loop ik stage bij Ze.nl, een online vrouwen magazine en ik beheer mijn eigen blog. Je zou dus kunnen zeggen dat ik zo ongeveer twee banen heb. En het kost inderdaad heel veel tijd. Dat is niet erg, want ik doe het graag, maar zo zou het wel eens kunnen voorkomen dat er niet dagelijks een nieuw bericht wordt gepost, maar om de dag of twee dagen. Ik doe ontzettend mijn best om Influence bij te houden, maar ik hoop dat jullie er begrip voor hebben als het soms niet allebei kan.

Dat gezegd hebbende, houd de blog goed in de gaten! Want er zijn een heleboel leuke dingen op komst waarover ik jullie later meer over hoop te vertellen! Professioneel gezien gaat het erg goed met Influence en dat heb ik aan jullie, mijn lieve bezoekers, te danken. In de toekomst ga ik een aantal interessante samenwerkingen aan. Ik hoop dan ook dat jullie blijven komen en ik ga hard mijn best doen mooie posts te maken en winacties en andere dingen te regelen.

Nogmaals, dank je wel!











 


Photocredit: Lizet Beek


Stay tuned!

Review: Therme Lomi Lomi Bodymelt


Therme, misschien heb je wel eens van ze gehoord. Ik kende het in elk geval wel, ik ben ontzettend fan van hun douchegels. Ze hadden ook een tijdje een heel fijne chocoladegeur douchegel, maar helaas is die uit het assortiment, snik, snik. Maar niet getreurd, Therme heeft nog veel meer fijne producten, waarmee je een beetje dat 'spa-gevoel' krijgt, gewoon in je eigen badkamer. Ik heb voor jullie de Lomi Lomi Bodymelt getest! Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan verder...

Mustread: ELLEments of personal style

 Niet alleen fashionbloggers zijn inspirerend, ook haal ik graag inspiratie uit tijdschriften. M'n blog heet niet voor niks Influence, ik laat me graag 'beïnvloeden' door stijl. En modetijdschrift ELLE heeft dat zeker. En om je nog bewuster te maken van de kracht van persoonlijke stijl, hebben ze nu tips en tricks in een handig boek!

dinsdag 5 oktober 2010

Musthave: Cleo door Helen Brown


Beeldcredit: Bol.com. All rights reserved.

Ik kwam van de week een heel leuk boek tegen in de boekwinkel: Cleo! Ik werd ontzettend aangetrokken door deze schattige boekcover (dit plaatje is van de Engelse cover, maar hij is bijna hetzelfde als de Nederlandse versie).

Het verhaal
Het is het waargebeurde verhaal over een klein katje wat groot geluk bracht. Helen Brown heeft helemaal niks met katten, maar haar zoontje Sam wel. Na lang zeuren gaat Sams wens in vervulling: ze gaan een jong katje uitzoeken. Maar dan slaat het noodlot toe: Sam wordt aangereden en sterft.
Een paar dagen later wordt er een klein, zwart katje bij de familie afgeleverd. Het laatste waar Helen zin in heeft is de zorg om dat katje, zeker nu de familie rouwende is. Maar Sams jongere broertje wil het katje koste wat kost houden, het beestje krijgt de naam Cleo. Het katje ontpopt zich tot de koningin van het gezin, dankzij haar eigenzinnige kattenpersoonlijkheid. Mede dankzij Cleo's levenslust weet Helen en haar familie de dood te kunnen verwerken en er langzaam weer bovenop.

Ik wil dit boek dolgraag hebben en dus ben ik van plan om 'm te bestellen. Ik heb zelf onlangs een nieuwe kat (uit het asiel, genaamd Julia). Ben jij een kattenliefhebber? Dan is dit boek zeker wat voor jou. Maar ook al heb je geen katten, als je van dieren en een goed verhaal houdt, moet je 't zeker gaan lezen.

Nieuwsgierig? Bestel het boek dan nu via Bol.com!

Cleo
Helen Brown
Uitgeverij Sijthoff
€14,95

maandag 4 oktober 2010

Tips tegen de herfstdip

Click on the picture to enlarge.

De zomer is voorbij, het wordt kouder, natter en sneller donker. Logisch dat ons humor eronder lijdt als we voor de zoveelste keer kleddernat zijn geregend omdat de paraplu is gestorven, of ons haar coupe windhoos is vanwege de sterke wind. Maar niet alleen is ons humeur verre van zonnig, we kunnen ons ook futloos en moe worden. Raar? Nee hoor. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat veel mensen last krijgen van een herfstdip wanneer de zomer voorbij is. Maar liefst 30% van de Nederlanders hebben hier wel eens last van. Hoe ga je zo'n herfstdip nu te lijf? Ik geef je een van mijn tips.

  • Ga op tijd naar bed. Zo geef je je lichaam de kans om meer rust te pakken en zal je minder last hebben van vermoeidheid. Investeer in fijne sleepwear. Je comfortabel voelen is een must.
  • Investeer in een warme garderobe. Denk aan wollen cardigans en fijne sjaals. Niet alleen hip maar ook lekker warm!
  • Verwen jezelf. Neem 's avonds een lekkere warme douche of bad met je favoriete douchegel. Je huid kan wel wat extra's gebruiken nu het kouder wordt. Gebruik het liefst een vette body butter. Dit zal je huid erg op prijs stellen. Vergeet ook je dag- en nachtcréme niet. Deze is nu extra nodig.
  • Ga sporten. Ja, ik weet het. Misschien het laatste waar je zin in hebt, als je niet vooruit te branden bent. Maar sporten helpt tegen een hele hoop dingen. Ten eerste komt er endorfine (gelukshormoon) vrij als je sport en ten tweede blijf je fit en houd je je weerstand op peil. Ga vooral in de buitenlucht sporten na een regenbuitje, dan is het lekker fris en zit er meer zuurstof in de lucht.
  • Doe dingen waar je normaal gesproken nooit aan toe komt. Ruim je huis grondig op, bel je vriendin uitgebreid, zoek je kledingkast uit.
  • Investeer in een grote, sterke en vrolijke paraplu. Al regent het dan pijpenstelen, kun je tenminste nog een beetje opgevrolijkt worden.
  • Eet goed. In de winter verbrandt je nu eenmaal meer energie dan in de zomer. Zorg ervoor dat je goede vitaminen en bouwstoffen binnenkrijgt.
  • Houd een filmmarathon. Of kijk alle afleveringen van je favo serie. Je kan natuurlijk ook kiezen om gewoon eens iets nieuws te proberen, iets te kijken wat je niet zo snel zou kijken. Aanrader? Retro films.
  • Belangrijke tip: neem de tijd 's ochtends met opstaan. Niks zo slecht voor je humeur als haasten. Sta wat vroeger op. Neem lekker de tijd om rustig wakker te worden, je ontbijt te eten en je op te maken. Slaap je liever wat langer? Leg dan de avond ervoor alles klaar wat je nodig hebt.
  • Maak gebruik van kruiden en bloemen. Lavendel bevordert de slaap en eucalyptus helpt tegen een hardnekkige verkoudheid. Ook fijn voor het slapen gaan: kamille thee. Eet dik een uur s'avonds voordat je gaat slapen niet meer. Anders heeft je lichaam te veel werk te doen, voordat je je slaap kan vatten.
  • Snack gezond. Pak vaker een appel in plaats van chips. Suikers en slechte vetten, zullen je echt niet helpen je beter te voelen. Misschien voor even, maar daarna krijg je de rekening gepresenteerd. Wat overigens niet betekent dat je helemaal niet mag zondigen;-) Houd het in balans.
Hopelijk kun je hier iets mee!
Stay tuned,

zondag 3 oktober 2010

Eet boerenkool en stamppot in stijl!

Photo: Supermarkt Actueel. All rights reserved.

Je zal wel denken misschien, wat heeft ze toch met Blond Amsterdam? Maar toen ik over deze actie hoorde, moest ik jullie er gewoon over vertellen. Blond Amsterdam is de samenwerking aangegaan met levenswarenfabrikant Unox, ze hebben schattig servies ontworpen om je stamppot op te scheppen! En laat dat nu reuze fijn zijn, want persoonlijk ben ik gek op het stamppot en boerenkool. Heerlijke Hollandse kost met grove mosterd en rookworst, onweerstaanbaar. Maar het beste komt nog: met de speciale codes op de verpakking spaar je nu (met minimaal twee codes) voor 40% korting op het serviesgoed. Je kunt de codes inwisselen voor korting via de V&D webshop. Dat wordt smullen in stijl deze winter. Meer weten? Kijk op: blond.unox.nl.

zaterdag 2 oktober 2010

Mini shoplog


Het is weekend en dus 'ns hoog tijd om te gaan shoppen! Voor wie het nog niet wist, vandaag is het National Glamour Day, en dat betekent voordelig shoppen met maar liefst 20% korting bij 31 merken. Omdat ik een beetje spaar voor vliegtickets enzo, moet ik me een beetje inhouden, maar toch fijn dat ik wat korting kon meepakken bij Rituals. Ik had al heel veel goede verhalen gehoord over de Rituals Bed & Body Mist, dus ik was erg nieuwsgierig om die 'ns uit te proberen.

En ein-de-lijk!! Mijn bestelling van ShopVIP.com is ook afgeleverd, ik had namelijk een prachtige Ti Sento-ring besteld. En, wat vinden jullie ervan? Ik ben er helemaal verliefd op.
Tot slot heb ik mooie bijpassende roze nagellak van OPI gekocht. Het is nr. A15 en hij heet Dulce de Leche, ik heb 'm gekocht bij Sephora. Voor alle nagellakfans en iPhone bezitters: wist je al dat OPI een hele leuke application heeft? Hiermee kan je digitaal je allerlei OPI-kleuren op je hand uitproberen. Isn't that lovely?


Fijn weekend!
Stay tuned,

vrijdag 1 oktober 2010

Steun jij Pink Ribbon al?


Vanaf vandaag is de borstkankermaand van start gegaan. De hele maand oktober zijn er verschillende acties en producten op de markt om aandacht te vragen voor vrouwen met deze ziekte. De feitjes: maar liefst 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker, en nee, je hoeft echt niet 'oud' te zijn om borstkanker op te lopen. Ook jonge meiden hebben (weliswaar minder, maar toch) kans op het krijgen van de ziekte. Gelukkig is de overlevingskans door de jaren heen gestegen naar 85% en voor kanker die gelokaliseerd is alleen rondom de borst maar liefst 90 - 100%. Wil jij ook je steentje bijdragen en jezelf verwennen met een mooi cadeautje? Er zijn deze maand een heleboel producten op de markt waarmee jij de Pink Ribbon stichting kan steunen, ik heb voor jullie alvast een voorselectie gemaakt.
1. Geluksarmband Pink Ribbon €9,95. 2. Estée Lauder lipstick met clutch €25. 3. Tweezerman Pink Ribbon (limited edition) €26,95 waarvan €2,50 naar het goede doel gaat. 4. armbandje Pink Ribbon €3,95 Pink Ribbon shop. 5. CHI roze steiltang Pink Ribbon €119 per set.

Hoe wil jij Pink Ribbon steunen? Kijk voor alle acties en de webshop op pinkribbon.nl!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...