vrijdag 29 april 2011

Kate Middleton's beauty favorieten!



Kate Middleton staat niet bekend om opvallende make-up looks maar toch is de royal princess wel degelijk into make-up. Vandaag stapt ze in het huwelijksbootje. Ik ben zeer benieuwd hoe ze eruit ziet (de jurk! de make-up! de schoenen!). Maar vorige week werd Kate voor de grote dag ook gespot in Londen, waar ze ging shoppen met vriendinnen. En, wat koopt een prinses dan zoal?

Geen valse wimpers of extravagante make-up voor Kate Middleton. Het geheim van haar frisse look is het Amerikaanse cosmeticamerk Bobbi Brown. De 29-jarige werd woensdag 20 april gespot in het Londense warenhuis Peter Jones, waar ze haar aankopen deed bij de Bobbi Brown counter.

"Kate kocht oogschaduw en basis make-up producten die een tint donker zijn dan haar huidskleur. Deze passen beter bij een gebronsde huid," vertelt een medewerker van het warenhuis aan UsMagazine.
Grote kans dus, dat Kate alvast aan het inslaan was voor haar huwelijksreis, die naar verluidt zou plaatsvinden op de Seychellen.

Maar buiten haar aankopen voor haar huwelijk om, wat gebruikt de brunette nog meer? Volgens insiders zweert Kate bij het Zwitserse verzorgingsmerk Karin Herzog om haar huid in topconditie te houden. Zo heeft ze op haar nachtkastje de met zuurstof verrijkende
Vita-A-Kombi dag- en nachtcrème staan.


En voor het bijpunten van haar beroemde lokken gaat Kate standaard naar de Richard Ward Salon in Londen, om zich onder handen te laten nemen door haar stylist James Pryce.

Wat vinden jullie van Catherine a.k.a. Kate Middleton?

P.S. The Royal Wedding wordt vandaag uitgezonden via Nederland 1, om 12:00 uur.

Update: wat zag ze er prachtig uit hé? De jurk is gemaakt door Sarah Burton, die ontwerpt voor het Britse modehuis Alexander McQueen.

Naar verluidt zou Kate zelf haar eigen make-up hebben gedaan (ze had visagie lessen genomen). En ze droeg haar lange, beroemde lokken los, de onderste plukken waren prachtig gekruld.



Hebben jullie gekeken naar de ceremonie op tv?

3 opmerkingen:

  1. Ik vind Kate een prachtige meid met een frisse look. Ik vind ze er ook erg lief uitzien en volgens mij is ze dat ook wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kate ziet er natuurlijk uit. Alleen jammer dat ze zo gewoontjes is en niets 'spannends' draagt. Ze kiest alles zo veilig mogelijk. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zag er prachtig uit, mooie klassieke jurk en die make-up was ook super :)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...