Pagina's

dinsdag 24 april 2012

Een stralende huid met Nivea Essentials!

Advertorial

Een stralende huid begint met verzorging. Of het nu 10 uur 's avonds of vier uur in de ochtend, ik haal ALTIJD mijn make-up eraf voordat ik ga slapen. Reiniging is een belangrijke stap van je gezichtsverzorging en zorgt naast voldoende slaap voor een mooiere huid. 
De verzorgingsproducten van Nivea helpen je huid stralend en verzorgd voor de dag te komen.

Het 3-stappenplan voor een frisse huid
  1) Reinigen. Door goed te reinigen ontdoe je je huid van vuil en voorkom je dat je poriën verstopt raken. Met water en zeep kom je er niet, want dat tast de natuurlijke barrière van de huid aan. Het beste is om te kiezen voor een reinigingsproduct dat je huid niet alleen goed schoon maakt maar ook verzacht en hydrateert, maar die ook bij jouw huidtype past.
2) Zuiver je huid met een tonic. Een tonic zuivert je huid en verwijdert eventuele restjes vuil en restjes van je reinigingsproduct. Daarnaast frist het je teint op. Een dagcrème trekt beter in op een goed gereinigde huid en bovendien heb je een mooi (schoon) canvas om je make-up op aan te brengen.
 3)  Een dagcrème gebruiken is erg belangrijk voor een optimale conditie van je huid. Overdag heeft je gezicht vocht en bescherming nodig tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Niet alleen houdt je zo het vochtbalans van je huid op peil maar je beschermt tegelijkertijd ook je huid tegen schadelijke uv-straling. 

 Nivea heeft voor elk huidtype een passende verzorging op maat. Zelf gebruik ik de Nivea Waterproof Oogmake-up remover. Een fijne crème-achtige substantie die op milde wijze hardnekkige make-up verwijdert. Ook een fijn product voor mensen met gevoelige ogen of lenzendragers (like me!). 

Meer weten over de huidverzorgingsproducten van Nivea en welke bij jouw huidtype passen? Kijk dan hier. Bovendien maak je via de website van Nivea kans op 1 van de 300 reinigingspakketten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!