Poptasi Pastry is één van de allereerste echte macaronwinkels in Nederland. In Frankrijk is dit koekje al jarenlang favoriet (denk aan Ladurée) maar in ons kleine landje begint het koekje ook steeds minder exclusief te worden. Op 20 maart is het Jour du Macaron (een dag die opgedragen is als ode aan het koekje).
Poptasi Pastry werd opgericht in 2010 door voormalig art-director Patrick van Drie. Hij volgde een opleiding Patisserie en ontdekte zijn passie voor het maken van macarons. Een jaar nadat zijn patisserie opent volgt er een macaronwinkel, waarin deze gevaarlijk lekkere koekjes worden gemaakt naar geheel Frans recept uit eigen keuken.
Bron: Poptasi Pastry |
Altijd al zelf macarons willen maken? Dat kan! Want Poptasi Pastry organiseert ook workshops waarbij je zelf je eigen macarons kunt maken. Zo leer je alles over de speciale vulling, de ingrediënten en het vervaardigen van het Franse koekje. En nadat je uren hebt staan zwoegen in de keuken, neem je je eigen macarons mee naar huis.
Meer weten? Check de website en natuurlijk de winkel in Amsterdam!
Poptasi Pastry
Gerard Doustraat 103
1073 VS Amsterdam
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
BeantwoordenVerwijderenBen heel benieuwd naar de winkel!!
BeantwoordenVerwijderen