woensdag 29 september 2010

Binnenkort in de bios: Life as we know it



Opnieuw weer een leuke film in de bios binnenkort! Na de film Killers en The Ugly Truth, is Katherine Heigl wederom in een hilarische romcom te zien samen met lekker ding Josh Duhamel. Persoonlijk vind ik Katherine (die we allemaal kennen uit Grey's Anatomy) een hele leuke actrice en past ze perfect in grappige films als deze. Waarom zien? Natuurlijk vanwege Josh Duhamel, maar ook omdat het gewoon een lekker luchtige, verstand-op-nul-en-genieten film is. Zet de popcorn maar vast klaar!


Het verhaal:
Wat doe je als je na een vreselijke date, ineens samen wordt aangesteld als peetouders? Holly Berenson (Katherine Heigl) ziet totaal niks in Eric (Josh Duhamel). Ze hebben niets gemeen, behalve de minachting voor elkaar. En natuurlijk hun liefde voor hun gezamelijke peetdochter Sophie.

Dan slaat het noodlot toe, wanneer Sophie's ouders omkomen bij een ongeluk. Zo worden Holly en Eric gedwongen om samen te werken om het meisje de beste opvoeding te geven. Zo ontdekken ze niet alleen het slechtste maar ook het beste in elkaar.

Life as we know it is vanaf 14 oktober in de bioscoop te zien.

dinsdag 28 september 2010

Sing-a-long met Glee!


Heb jij ook al last van Glee-fever? Sinds ik de serie voor het eerst zag op RTL 5 ben ik verslaafd. Nu kijk ik het 't liefst in mijn vrije uurtjes online, want ik kan gewoon niet wachten. 'Glee' is het Amerikaanse woord voor vrolijkheid en dat is helemaal van toepassing op de serie. Denk aan Grease, alleen dan hipper, moderner, talentvoller en sensationeler. Sinds Glee in 2009 op de Amerikaanse buis verscheen, is het een enorme hit. En de serie staat dan ook op het punt om ons kleine kikkerlandje te veroveren. De serie draait om middelbare scholieren (allemaal outsiders) van een Amerikaanse school die elkaar vinden tijdens hun buitenschoolse activiteit, zingen in de Glee club. De club wordt getraind door de overenthousiaste (en lekkere) leraar Will Shuester. Maar er zijn ook tegenstanders. Cheerleeder coach Sue Sylvester vind de Glee club maar geldverspilling voor de school. Tijd en geld wat verspilt wordt doordat het niet besteed wordt aan haar cheerleader team. Toch weet de magie van de Glee club ook langzaam maar zeker de populaire scholieren te trekken en schittert de Glee club op het podium.




Glee is in de Verenigde Staten een enorm succes. De cast is ‘hot’ en elk nummer dat voortkomt uit de serie wordt gegarandeerd een hit. Ik vind de liedjes ook erg leuk en zeer aanstekelijk. Helaas is de dvd nog niet uit. Maar we kunnen al wel vast genieten van de cd!
Ben je benieuwd hoe zo'n nummer dan klinkt? Luister dan 'ns naar Glee's versie van Kanye West' Golddigger!

maandag 27 september 2010

Retro films!

Je zou het misschien niet van mij verwachten, maar ik ben gek op oude films! Sowieso houd ik erg van films kijken, van arthouse tot een leuke comedy. En ik dacht dat het wel leuk zou zijn om mijn favoriete oude films met jullie te delen. Ik kan ze zeker aanraden als je een keertje een avondje over hebt en je wilt graag een mooie film kijken.
Waarom zijn oude films zo leuk? Sowieso is het op een bepaalde manier gefilmd, soms zwart-wit of juist met kleur. Maar natuurlijk hadden ze toen nog niet zoveel special effects. Dat maakt de film heel erg puur en origineel om naar te kijken. Ten tweede, zijn de filmsterren van toen echt uitgegroeid tot historische iconen. Een voorbeeld van zo'n icoon is Audrey Hepburn. Ik ben helemaal weg van haar en ik kijk graag films waarin zij speelt. Misschien ken je haar wel, Gossip Girl's Blair is ook erg fan van haar.

Audrey Hepburn hangt bij mij levensgroot op mijn studeerkamer. Mooi hé?

Elk van deze oude films heeft weer iets bijzonders. Zo is Audrey Hepburn bijvoorbeeld beroemd om de kleding die ze draagt in veel van die oude films. Ze was de muze van mode-ontwerper Hubert de Givenchy, van het Franse modehuis Givenchy. De make-up, de decors, de kleding, de acteurs en actrices... Ik vind het heel interessant om te zien hoe er in die tijd werd gefilmd en hoe mensen eruit zagen. En natuurlijk gaat het bij een film ook altijd om het verhaal. Hieronder deel ik met jullie een aantal favorieten:

Casablanca
In deze romantische film speelt zich af in Casablanca, in het westen van Marokko, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Rick Blaine (Humprey Bogart) is een cynische, verbitterde man die een café runt in Casablanca. Hij krijgt allerlei gasten over de vloer: van Nazi-officieren tot vluchtelingen. Niet dat het Rick iets kan schelen; hij denkt alleen maar aan zichzelf. Dan krijgt hij plotseling bezoek van zijn oude geliefde Ilsa Lund (Ingrid Bergman) die samen met haar man (die verzetstrijder is) onderdak zoekt. Rick moet een keuze maken: liefde of heldhaftigheid?
De film is opgenomen in 1942. Hij werd bekroond met maar liefst drie Oscars voor beste film, beste script en beste regisseur. Het verhaal is spannend, intrigerend en soms grappig. De dialogen uit deze film zijn beroemd, de citaten uit deze film worden nog gebruikt in hedendaagse tv-series. We'll always have Paris en Here's looking at you, kid, zijn de bekendste.

Breakfast at Tiffany's
Deze film is bij jullie misschien het meest bekend. Breakfast at Tiffany's is misschien wel Audrey's bekendste film. Heb je hem nooit gezien? Er is een beroemde scène uit de film nagedaan door Blair in Gossip Girl in seizoen 1. In die scéne droomt ze dat ze Holly Golightly (Audrey Hepburn) is en speelt Nate haar love-interest Paul Varjak (George Pappard).

In Breakfast at Tiffany's speelt Audrey de naïeve Holly Golightly, een mysterieuze maar sociale vrouw. Ze werkt als high-class escort girl en krijgt een nieuwe buurman, Paul Varjak. Hij is schrijver en wordt hopeloos verliefd op flierefluiter Holly. Zij wordt op haar beurt ook verliefd op hem, maar wil niks met hem beginnen omdat hij niet rijk is. Maar hoe lang kan ze haar liefde voor hem onderdrukken? Een klein rolletje in deze film is weggelegd voor de beroemde Amerikaanse juwelier Tiffany's. Voor de etalage eet Holly een croissantje en drinkt ze uit een kop koffie, terwijl ze gekleed is in een jurkje, zonnebril en parels. Aan deze scène dankt de film haar naam. De kleding die Audrey draagt is nog steeds een inspiratie voor het huidige modebeeld. En ook al is ze al enige jaren dood, ze wordt nog steeds overal afgebeeld en als inspiratie gebruikt. Het verhaal is lekker luchtig, een soort van ouderwetse Pretty Woman. Alleen al om de beroemde outfits van Audrey te zien, is deze film al een aanrader.
Breakfast at Tiffany's is een verfilming van het boek van de bekende Amerikaanse schrijver Truman Capote.


La Dolce Vita
Deze film uit de jaren '60, is opgenomen in de prachtige Italiaanse stad Rome. De film is geregisseerd door de wereldberoemde regisseur Federico Fellini. Hij was een Italiaanse filmmaker en wordt gezien als de meest invloedrijke regisseurs uit zijn tijd. Federico maakte graag dramafilms en La Dolce Vita is daar zeker geen uitzondering op. Marcello Rubini (Marcello Mastroianni) speelt een paparazzo die zijn brood verdient met het maken van foto's rondom de laatste schandalen van de rijke en beroemde mensen. Het liefst zou hij dolgraag een serieuze journalist willen worden, maar zijn werk als één van de paparazzi levert nu eenmaal meer geld op. En hoewel hij walgt van de oppervlakkigheid en meedogenloosheid van het wereldje, laat hij zich meeslepen in het luxe leventje, ook wel 'la dolce vita' (Italiaans voor; het zoete leven) genoemd. Dan ontmoet hij de indrukwekkende blonde filmster Sylvia en raakt hij helemaal in de ban van haar.
Heel speciaal aan de film is dat het in zwart-wit is opgenomen. Daarnaast wordt er in de film zowel zwoel Italiaans als Engels gesproken. Waarom zien? De kostuums zijn prachtig, het verhaal meeslepend en de ambiance (Rome, niet voor niks de eeuwige stad genoemd) prachtig om naar te kijken. De film is heel mooi in beeld gebracht, Fellini heeft een unieke filmstijl wat heel prettig is om naar te kijken.

Alle bovengenoemde films zijn voor spotprijzen te koop via bol.com. Kijk jij wel eens naar oude films?

zaterdag 25 september 2010


Dat Blond Amsterdam superleuk servies maakt weten we allemaal. Maar wist je dat het merk tegenwoordig ook een eigen kledinglijn heeft? Ik spotte superhippe shirtjes van Blond Amsterdam bij de Men @ Work! Blond loopt helemaal met de laatste mode mee, zo hebben ze het beroemde 'mustache' shirtje en het Parijs shirt in hun collectie.
Ben je nieuwsgierig naar hun collectie? Je kunt de kleding ook online kopen bij Men@Work. >>www.menatwork.nl

Birthday gifts Part I


Vandaag ben ik 22 jaar geworden! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Graag wil ik jullie alvast een kijkje gunnen wat ik zoal heb gekregen. Kijk mee! Psst!! Omdat ik jarig ben, trakteer ik, wil jij kans maken op een mooie prijs? Doe dan mee met de winactie!




Ik ben zoooo blij met alles. Ik ben echt verliefd op mijn suède laarzen, ze zijn echt perfect. Ik ben heel benieuwd naar het boek van Niccolo Ammaniti. Eerder had ik al zijn boek Ik haal je op, ik neem je mee gelezen. Van mijn lieve ouders kreeg ik een nieuwe bedel (het schoentje) voor aan mijn Ti Sento armband! Dear John is echt een geweldige film, ik kan niet wachten om 'm te bekijken. Met de make-up ben ik ook heel erg blij, Sephora heeft prachtige oogschaduw pallettes met veel pigment :-)

Stay tuned!

vrijdag 24 september 2010

Winactie!


Lieve bezoekers,

Morgen 25 september word ik 22 jaar oud! En wie jarig is... trakteert! Maak kans op 1 van de 3 pakketjes met daarin het nieuwste oktober nummer van de Elle (handbagsize) en een Sephora oogschaduw palette.


Click on the photo to enlarge. Sorry voor de slechte kwaliteit, ik ben geen fotograaf :-)


Wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel.
1. Word follower via Google-account of Bloglovin' en stuur in je mail je accountnaam.
2. Stuur mij een originele, leuke verjaardagsgroet! Mail bovenstaande gegevens naar info.influencedbystyle@gmail.com en wie weet maak jij kans op één van deze drie pakketjes!



Click on the photos to enlarge.



De winactie loopt tot en met zondag 3 oktober. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

donderdag 23 september 2010

H&M Home: Najaar 2010

De H&M Home najaarscollectie is echt om blij van te worden! Vrolijke designs, chique details en fijne stofjes! En ook allemaal nog 'ns te verkrijgen in de webshop. Als de wekker 's ochtends gaat kunnen wij ons nog lekker omdraaien in het te cute beddengoed. Altijd goed: zachte, vrolijke kussens. Vrolijken je kamer helemaal op, en zijn zoals we van H&M gewend zijn lekker budgetproof. De collectie is vanaf nu te verkrijgen in de winkels en online.
Ik kan niet wachten totdat de grote H&M Home afdeling op de Dam in Amsterdam wordt geopend.

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

woensdag 22 september 2010

Forever21 komt naar Antwerpen!


Wat een geluk voor onze zuiderburen (en voor ons)! Het Amerikaanse kledingmerk Forever 21 opent een winkel in Antwerpen. Helaas duurt het nog eventjes, pas vanaf het voorjaar van 2011 kunnen fashionista's terecht in de Belgische modestad. Nog een reden om een bezoekje aan Antwerpen te plannen!

Forever 21 is een low-budget kledingwinkel die net als H&M de trends van de catwalk vertaalt naar betaalbare kleding. Dit najaar opent de eerste vestiging in Europa, er zal een winkel komen in Londen.

Ben je benieuwd naar het aanbod van Forever21? Neem dan even een kijkje op hun site forever21.com!

Ga jij er shoppen als de winkel er eenmaal is?

First give-away soon! Followers ONLY*


*En wordt follower via Google (account) of Bloglovin'!

dinsdag 21 september 2010

Yves Rocher Vanille Noire


Ik ben dol op parfums. Het liefst zoveel mogelijk. Maar helaas voor mij laat m'n budget dat niet toe. Mensen zeggen wel 'ns dat een parfum een persoonlijke statement is, dat het iets uitdraagt, een soort van signature. Ik ben het daar mee eens. Een parfum kan je maken of breken. Geuren zijn heel persoonlijk.

Parfum is niet alleen iets voor de zomer, maar ook zeker voor het najaar. Yves Rocher komt vanaf oktober met een heel speciaal geurtje, namelijk Vanille Noire. Het parfum maakt deel uit van Yves Rochers Secrets d'Essences serie uit. Volgens Yves Rocher is de geur een sensationele creatie die als basis de drie mooiste kwaliteitsoorten vanille bevat, rijk is aan geraffineerde geurnuances zoals: essence van Bourbonville; voor een sensueel, leerachtig accent, essence van de zoete, bloemige Tahiti-vanille en essence van de vanille Oeganda voor houtachtig en kruidig karakter.

De flacon is minimalistisch en onopvallend. De echte verrassing zit binnenin. De vloeistof is een oranje van kleur, het lijkt bijna een fles drank. Sterker nog; ik vind het wel een beetje als cognac ruiken. De geur zelf vind ik erg zwaar. Ik moest er even aan wennen, dit is typisch zo'n parfum waar je mee op moet passen dat je niet teveel op jezelf spuit. De vanille is (vanzelfsprekend) goed aanwezig, je kan ruiken dat deze geur met zorg is gemaakt. Het parfum ruikt sensueel en zoetig. Ideale combinatie dus. Toch zou ik deze geur bewaren voor speciale gelegenheden. Zoals een feestje, een dinner of een date.
Voor het dagelijkse leven vind ik 'm persoonlijk te zwaar. Toch vind ik de combinatie van vanillesoorten plus de houtachtige geur een fijne geur voor het najaar.
De geur is vanaf oktober verkrijgbaar in de Yves Rocher verkooppunten (kijk op de site) en online.

maandag 20 september 2010

My wishlist this autumn!


Click on the picture to enlarge. Pictures are courtesy of PRShots a.o. All rights reserved.

1. Herfst blusher by The Bodyshop 2. Vanille Noire by Yves Rocher 3. Godmother Soap by Lush 5. Root Awakening Shampoo by John Frieda

zondag 19 september 2010

Leuke webshop: Tops Only!


Click on the image to enlarge

Net als iedere vrouw kan ik geen genoeg krijgen van shirts en topjes. Elke gelegenheid, you name it, I got it. Je kent het vast wel: je gaat zaterdagavond stappen met vriendinnen en er hangt gewoon helemaal niks leuks in je kast. Alles wat je hebt is ongeschikt. What to do?
Als je tijd tekort komt, of het regent buiten pijpenstelen (wat vaak zal voorkomen helaas dit najaar, volgens de verwachtingen) dan is de oplossing simpel. Laptop aan, kop thee erbij en shoppen maar! Jawel, want bij TopsOnly kun je terecht voor mooie, fashionable tops voor allerlei soorten gelegenheden. Van dinner tot meeting, de keuze is reuze. Ik heb alvast wat leuke tops (zie hierboven) verzamelt. Je kunt shirts en tops kopen van verschillende merken zoals Dante6, Supertrash en Mödstrom. Gewoon vanuit je luie stoel! Als dat geen luxe is....
Ben je nieuwsgierig geworden naar het aanbod, surf dan even naar de webshop!

zaterdag 18 september 2010

Stem op mijn blog! Let's vote!

Jij kunt mij helpen om deze blog exclusiviteit te gunnen (willen we dat niet graag allemaal!)
Wat zou het fijn zijn als alleen op Influence een exclusief filmpje van Lanvin voor H&M te zien zou zijn. Elke stem telt!

Heulde aan de blogger!
Als jij stemt help je mij het exclusieve Lanvin voor H&M filmpje te bemachtigen.
De blogger met de meeste stemmen wint! Wat moet je doen? Heel simpel, gewoon even op deze link klikken!

Binnenkort in de bios: Haar naam was Sarah



Wellicht kennen jullie het populaire boek Haar naam was Sarah van Tatiana de Rosnay wel. Toen ik dit boek las (vorig jaar alweer, vlak voordat hij opgepikt werd door de mainstream en een bestseller werd) was ik erg onder de indruk. Dit is zonder twijfel één van de meest indrukwekkende boeken die ik ooit heb gelezen. Het schrijnende aan dit verhaal, is dat het echt zo is gegaan.

Hier het verhaal in een notendop: Parijs, juli 1942. Het 10-jarige Joodse meisje Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstation in de stad gebracht. Samen met honderden andere joden wachten ze daar op overgezet te worden op transport. Niemand heeft gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in de kast opsloot en de sleutel bewaarde, vlak voordat de Franse politie de familie arresteerde.
Dan, zestig jaar later krijgt de Amerikaanse journaliste Julia Jarmond, de opdracht om een artikel te schrijven over de beroemde razzia (ook wel bekend als Vélodrome d'Hiver - wat de naam is van het stadion). Ze gaat op zoek in de archieven en via het dossier van Sarah komt ze het goed bewaarde familiegeheim op het spoor.

Onlangs werd al bekend dat het boek zou worden verfilmd, en zie hier het resultaat. Ondanks dat de Amerikaanse actrice Kristin Thomas Scott is gecast, wordt er in de film Frans gesproken. Ik vind dit persoonlijk een goede keuze, hierdoor wordt het meer een arthouse film en minder commercieel. En dat is beter voor het verhaal, aangezien, zoals ik al zei, het écht is gebeurd. De razzia waarbij honderden joden en andere gearresteerden werden verzameld door de Franse politie. De film wordt dit najaar verwacht. Onlangs kwam er al een soortgelijke film uit, La Rafle, wat zich ook afspeelt in de oorlog en waarin ook Vel d'Hiv voorkomt.

Ik ben zeer benieuwd naar deze film en of je nu wel of niet het boek hebt gelezen, ik raad je zeker aan om de film te bekijken. De film verschijnt dit najaar.

vrijdag 17 september 2010

Webshop: Rocking Pearls



Wie zegt dat parels saai en truttig zijn? Het Amsterdamse sieradenlabel Rocking Pearls weet klassiek heel goed met stoer te combineren. 'Every girl needs pearls', aldus Coco Chanel. I couldn't agree more :-)
De kettingen bestaan uit echte zoetwater parels en zijn voorzien van diverse soorten hangertjes. Wil je graag je naam of een bijzondere boodschap aan je ketting hangen? Rocking Pearls verkoopt losse labeltjes die je kunt laten ingraveren met jouw naam of persoonlijke mantra.
De sieraden zijn stuk voor stuk handgemaakt en 100% exclusief. De prijzen liggen tussen de €45 en de €129. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in hun webshop!

donderdag 16 september 2010

Review: Shiseido concealer!

Sommige beautyproducten zijn gewoon onmisbaar in je toilettas. Voor mij is dat de concealer. Concealer is eigenlijk een product wat helpt om onzuiverheden of kleurverschil en andere huidprobleempjes te verdoezelen. Omdat ik in het bezit ben van een licht getinte huid, heb ik vaker dan andere mensen meer last van donkere kringen. Ik behandel mijn ogen elke ochtend met een vochtafdrijvende, cafeïneroller maar om de donker blauwe kringen tegen te gaan heb ik echt zwaarder geschut nodig. Er zijn een aantal dingen waar ik nooit op bezuinig waaronder concealer. Een duurdere concealer heeft doorgaans een luxere afwerking en heeft net een aantal ingrediënten meer waardoor de kwaliteit toch wat beter is. Ik heb mij laten adviseren in de winkel en ik heb de Shiseido concealerstick gekocht. Lees hieronder mijn oordeel!

Verpakking
Metallic zilver-paars doosje. Chic maar niet overdreven mooi ofzo. De concealer zelf zit in een eveneens metallic huls (zie plaatje). Eerder gebruikte ik een vloeibare concealer alleen merkte ik al gauw dat het goedje aan het einde van de dag ontzettend in mijn lijntjes gaat zitten. Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar bij mij werkt een stick beter.

Wat belooft het?
Een duurzame dekking met een matte, poederachtige finish. Daarnaast ook langhoudend.

Het product
In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over de concealer stick. Het laatste wat ik wilde was een masker effect, dus ik was in eerste instantie niet echt overtuigd dat het een stick moest worden in plaats van een vloeibare concealer. Veel visagisten zweren bij YSL Touché Eclat. Maar zoals ik al zei, ik heb al snel dat de vloeibare concealer in mijn lijntjes gaat zitten en daarbij is de YSL behoorlijk duur en slechts 3 ml. Wat erg veel geld is voor zo weinig concealer. De geur is aangenaam maar niet extreem geparfumeerd. Het voordeel van dit product? Je hebt echt heel weinig nodig. Bij vloeibare concealers met kwastje, moet je meestal heel lang aan de draaidop zitten en vaak krijg je dan teveel concealer. Dat is niet alleen zonde, het is ook onnodig. Met deze stick heb je dat dus niet. Nadeel: een stick is vatbaarder voor bacteriën dus gebruik bij voorkeur een kwastje bij het aanbrengen.

Duurzaamheid
De stick belooft goed te blijven zitten. In principe klopt het, maar ik vind toch dat het aan het einde van de dag iets begint te vervagen. Bij voorkeur dus halverwege de dag nog een keertje aanbrengen. De stick geeft inderdaad een poederachtige finish, wat ik erg fijn vind. Vloeibaar smeer je soms per ongeluk uit en dat zal je met een stick minder snel hebben. Daarnaast vind ik de stick natuurlijker ogen. Ik breng de concealer aan met een kwastje en klop de substantie vervolgens in mijn huid met een vinger. Door de warmte smelt het beter samen met mijn huid. De substantie is zacht en romig, wat ik erg fijn vind aan het product.

Kleur
Ik heb gekozen voor nr. 3 Peach. Iedereen heeft een ander huidtype, omdat mijn huid licht getint is heb ik een gele ondertoon. Omdat Shiseido een Japans cosmeticamerk is, hebben ze veel producten voor mijn ondertoon. Maar ook voor mensen met een roze ondertoon (doorgaans blanke huid, licht haar) heeft Shiseido concealer producten. De kleur is ongeveer twee tinten lichter dan mijn huidskleur. Erg fijn en kenmerk van een luxe afwerking: de concealer bevat lichtreflecterende bestanddelen waardoor de huid onder mijn ogen als het ware oplicht. Weg vermoeide blik! Missie geslaagd.

Prijs/kwaliteitverhouding
Okee. Shiseido is niet goedkoop. Ik had voor mezelf voordat ik ging een maximaal budget ingesteld en dat was 25 euro. Deze stick zat er iets boven, hij was €25,50. Niet goedkoop, maar zoals ik al zei: op een goed product wat ik dagelijks écht nodig heb, bezuinig ik liever niet. Je krijgt wel waar voor je geld. De stick vorm gaat lang mee en het product heeft net een wat luxere afwerking (dat merk je) dan een budget concealer. Het houdt langer, terwijl je toch niet voelt dat je iets op hebt. Wat ik met name het grootste pluspunt vind, is dat je het niet zomaar wegveegt. Niet alleen is zo'n streep heel lelijk, je wil toch graag dat het blijft zitten.

Conclusie?
Heb je wat meer geld over voor een concealer? Dan kan ik deze zeker aanraden. Laat je wel goed adviseren in de winkel. De sticks werken net als foundations op basis van (kleur)ondertoon van je huid. Vraag dus aan de visagiste of je een gele of een roze ondertoon hebt. Pluspunten: Goede, matte dekking, blijft goed zitten, blend makkelijk in de huid, weinig substantie nodig. Nadelen: teveel stick zorgt voor een masker effect, minstens 1x per dag bijwerken, aardig aan de prijs. Natuurlijk zijn er ook goede budget concealers maar als ik die vergelijk met een wat duurdere, is vaak het verschil dat ze net wat beter blijven zitten of meerdere bestanddelen bevatten die gewoon beter zijn voor je huid. Als hij op is, ga ik zeker weten een nieuwe halen.

Je kunt Shiseido vinden bij de luxere cosmeticazaken zoals Douglas en Ici Paris XL.

woensdag 15 september 2010

Binnenkort in de bios: Charlie st. Cloud!



Charlie st. Cloud heeft het allemaal: een fijne familie en een studiebeurs op zak voor de universiteit, dat hem wegtrekt uit het slaperige stadje aan de kust. Charlie doet niets liever dan zeilen met zijn kleine broertje Sam. De twee zijn onafscheidelijk. Dan wordt Charlie getroffen door het noodlot en slaan zijn dromen om in een nachtmerrie. Hij overleefd een ernstig auto-ongeluk. Zijn kleine broertje Sam komt er helaas niet goed vanaf, hij sterft tijdens de car crash. Verscheurd van verdriet en verbijstering trekt Charlie zich terug in zijn eigen leventje. Totdat hij onverwacht zijn oude middelbare schoolgenootje Tess weer tegen het lijf loopt. Hij staat voor de keuze: stilstaan bij het verleden of doorleven? Terwijl hij zijn leven opnieuw uitvindt, beseft hij meer dan ooit dat hij het verleden los moet laten en moet kiezen voor het leven wat hij wel kan redden: zijn eigen toekomst...

Waarom gaan zien? Ten eerste: hunk Zac Efron! Ja, het is ongetwijfeld niet de meest vrolijke film, een echte tranentrekker zelfs maar ook voor de nodige dosis realiteit kan het geen kwaad om zulke films te bekijken. Bovendien is het weer eens wat anders dan de zoveelste romcom :-)

dinsdag 14 september 2010

DKNY Love From New York Parfume!


Ik wilde al heel graag een tijdje een nieuw parfum. Net als de meeste vrouwen heb ik ook zo mijn favorieten, maar soms wil je wel eens wat nieuws proberen. Dus: zoektocht naar de perfecte parfum. Ik had al wel eens gehoord over dit parfum en aangezien ik helemaal weg ben van DKNY Be Delicious was ik erg benieuwd naar dit limited edition parfum.

DKNY Love From New York is een geur die bestaat uit waterlelie, fresia, mandarijn, zwarte bes, magnolia, witte lelie en viooltjes. En ja, het ruikt inderdaad zoet en fris. Gelukkig niet té zoet, alsof je een kinderparfum op hebt, dat haat ik echt. De verpakking is echt heel erg mooi.
Het doosje is een soort mini-collage van New York en je kunt dus ook echt zien waar die voorliefde voor The Big Apple vandaan komt. Achter op het doosje staat een ansichtkaart. Super cute!

De flacon zelf is ook al een eyecatcher. Op de dop staat een DKNY-postzegel en op het flesje met roze vloeistof staat liefkozen New York I Love You geschreven.
Ik vind het fijn als parfumflesjes er mooi uitzien, want het staat zo prachtig op je toilettafel. Sowieso vind ik DKNY creatief met verpakkingen, bewijst bijvoorbeeld alleen al het DKNY Be Delicious appeltje! De geur vind ik lekker, ideaal voor een date, romantisch én zwoel.
En lekker fris zoals je van DKNY parfum mag verwachten. Ik ben fan!

Nieuwsgierig geworden? Dit limited edition parfum is in beperkte oplage te koop en kost ongeveer €44 voor 50 ml. TIP: koop parfum op het vliegveld. Scheelt je wat euro's en er is meestal een hoop keuze. Kijk voor meer info op : www.dkny.com

maandag 13 september 2010

Leuke webshop: Lexington Avenue!


Je kent het vast wel; je wilt heel graag shoppen maar je hebt net niet genoeg om een hele outfit te shoppen. Oplossing? Accessoires! Kunnen eigenlijk altijd en geven een doodgewone outfit net even iets extra's. En het leuke is: je kunt eigenlijk nooit genoeg sieraden of sjaals hebben. Houd jij ook erg van accessoires voor een budgetprijsje? Dan moet je zeker eens gaan kijken bij Lexington Avenue. Super hippe accessoires voor een leuke prijs. Mijn favoriet is de Paris ketting en de strikjes ring! En super handig, je kunt gewoon via iDeal betalen.
Nieuwsgierig geworden? Neem hier zelf een kijkje!

zaterdag 11 september 2010

DIY Spa treatment: Facial

Iedereen heeft wel eens zin in een verwen momentje. Na een drukke week op werk of school, na een moeilijke tijd of gewoon zomaar, een facial is pure luxe. Gezichtsbehandelingen zijn vrijwel overal verkrijgbaar; bij de schoonheidsspecialist, de spa of zelfs bij de kapper. Maar helaas hangt daar vaak ook een prijskaartje aan. Wil je graag een facial maar wil je er niet teveel geld aan verspillen? Deze tips helpen je op weg voor een eigen spa treatment gewoon bij jou thuis. Deze week: alles voor een DIY gezichtsbehandeling! Enjoy :-)

  • Maak je eigen rozenwater!
Nodig:
- rozenblaadjes verkrijgbaar hier.
- twee kopjes heet water (waterkoker)
- schaaltje
- theedoek en handdoek

How to:
Zet water op. Leg de rozenblaadjes in het schaaltje. Wanneer het water is gekookt, schenk het voorzichtig in het schaaltje. Dek het vervolgens af met een theedoek totdat het water enigzins is afgekoeld. Laat het een tijdje staan zodat het water zich goed met de rozen kan vermengen.
Vervolgens kun je als het eenmaal is afgekoeld het rozenwater gebruiken. Je kunt je gezicht ermee wassen maar je kunt ook een doekje gebruiken. Ga je tussendoor iets anders doen? Zet je eigen gemaakte rozenwater in de koelkast, dan blijft deze vers.

  • Maak je eigen fruitmasker/smoothie

Nodig:
- snijplankje en mes
- blender
- verschillende soorten fruit
- magere yoghurt
- aloe vera
- honing
- avocado

How to (fruitmasker)
Snijd tevens jouw favoriete fruit en stop het in de blender. Alleen in plaats van alleen yoghurt voeg je nu ook avocado, aloe vera en honing toe. Doe de deksel erop, shake het, en giet het in een bakje. Roer het vervolgens nog even door. Breng het aan op je gezicht en laat het 15 tot 20 minuten zitten.



How to (smoothie)
Snijd jouw favoriete fruit (denk bijv. aan: aardbeien, kiwi's, bananen etc.) klein en stop het allemaal in de blender. Vervolgens doe je er ongeveer 33 ml (kan ook meer, afhankelijk van je blender) yoghurt bij. Deksel erop en shaken maar!

  • Bodyscrub van suiker

Nodig:
- 1 kopje bruine suiker
- 1 kopje rauwe havermout
- 1 kopje olijfolie

Wist je dat suiker ideaal is om mee te scrubben? Meng de bovenstaande ingrediënten met elkaar en breng ze aan op je droge huid. Maak zachtjes ronde bewegingen, dit bevordert je bloedsomloop. Ga niet als een gek scrubben, doe het rustig aan. De behandeling is bedoeld om je te laten ontspannen niet om stress op te wekken. Nadat je hebt gescrubd, spoel je je gezicht af met lauw warm water.

Tip: gebruik voor de gezichtsbehandelingen een badstof haarband of een speciale handdoek voor je haar om de boel uit je gezicht te houden. Niks zo vervelend als haar in je masker.

Verder zijn er ook een aantal fijne producten op de markt. Zo zijn er veel bekende maskers. Zelf koop ik het liefst een tube, want daar doe je gewoon langer mee dan één masker. Dat scheelt ook in kosten. Het Amerikaanse merk Freeman (te koop bij V&D en de Tuinen) verkoopt hele fijne maskers in tubevorm. Mijn persoonlijke favoriet is de Clay Mask/Avocado Oatmeal. Deze zorgt dat olie en vuil van je gezicht wordt verwijderd. Ik vind 'm zelf heel fijn in gebruik.

Het merk Ahava (te koop bij de apotheek) verkoopt ook enkele producten die een spa-gevoel geven. Zoals de Ahava pure energizing mud mask.

Ook handig om te hebben: een badstof haarband, een scrubwashand en geurkaarsen.

Wat zijn jouw persoonlijk spa-tips? Deel ze bij de comments. En wat is jouw favoriete behandeling?

woensdag 8 september 2010

Weekendje München!

Click on the photo to enlarge.

Dit weekend is het zover! Ik ga een weekendje weg naar München in Duitsland. Ontzettend spannend, want ik ben er nog nooit geweest. Daarom wil ik jullie graag om hulp vragen.
Ben je er wel eens geweest en heb je leuke tips, dingen die ik écht moet zien? Denk aan; leuke winkels, fijne restaurants en andere verborgen juweeltjes? Laat het me weten ;-) Stuur een mailtje met jouw tips naar info.influencedbystyle@gmail.com! De leukste inzending wordt beloond met een presentje :-)

Stay tuned,

dinsdag 7 september 2010

Leuke webshop! Bienvenu


Click on the photo to enlarge. All rights reserved. All pictures courtesy of Bienvenu.

Ken je de webshop Bienvenu al? Deze super leuke webshop verkoopt heel veel leuke spulletjes van verschillende merken. Supertrash, Triwa en zelfs cosmetica van Pupa voor ieder wat wils op deze webshop. Op Bienvenu kun je terecht voor sieraden, make-up, accessoires, kleding en schoenen. Je kunt ook shoppen per merk. Per bestelling bedragen de verzendkosten €3,95.
Mijn oog was met name gevallen op de Friss&Company tassen, PUPA make-up en de leuke portemonnees van Fab. Zit er voor jou iets leuks bij? Check 't hier.

PS. Ben je fan van Lily's cupcakes? Dan kun je bij Bienvenu het speciale Lily's cupcakes shirt aanschaffen :-)

maandag 6 september 2010

It's tea time!


Zin om een high tea te organiseren voor jou en je vriendinnen? Met deze items wordt high tea-en ineens een stuk leuker!

1. Mr Jones Tea. Pakje €3,95 2. Theepot Go'round €9,95
3. Designer cupcakes! p.o.a. 4. Dolores teacup €9,95
5. Mormer tray €19.95 6. Suikerbusje € 22.50

zondag 5 september 2010

Glamour is jarig!


Happy Birthday to Glamour! Het modetijdschrift bestaat vijf jaar en dat vieren ze met een jubileum nummer vol glamour, beauty, veel fashion en natuurlijk alvast de korting voor de National Glamour Day! Ren nu naar de winkel voor jouw stylish exemplaar. Glamour gaf er nog een leuk presentje bij: een notebookje van Chanel met een mooie mascara.
Hebben, hebben, hebben! De nieuwe Glamour kost €3,95 en ligt nu in de winkel...


Vintage @ Venzo!

Ben je op zoek naar die ene, unieke paar pumps? Wil je een tas die niemand anders heeft? Ben je dol op vintage en struin je alle tweedehandszaakjes af? Dan is Venzo (Vintage Enzo) echt wat voor jou!
Collega Amber heeft deze webshop als hobby opgericht en vintage is naar eigen zeggen haar passie. Bij Venzo kun je terecht voor jurkjes, rokjes, pumps/boots, accessoires en nog veel meer! En ook nog eens goed voor je portemonnee want de items zijn goed geprijsd.
Venzo verkoopt exclusief de tassenlijn van actrice Carlien Spoor (GTST).
Ben je dus op zoek naar iets exclusief maar zit je een tikje krap bij kas? Neem dan eens een kijkje op Venzo.

vrijdag 3 september 2010

Lanvin ♥ H&M!

Goed nieuws voor alle modeliefhebbers! H&M gaat de samenwerking aan met Franse modehuis Lanvin. Hoofdontwerper Alber Elbaz zal een dames- en een herenkledinglijn gaan ontwerpen voor de Zweedse modegigant. H&M hield het nog even spannend, op internet gonste het van de geruchten over wie de nieuwe gastdesigner zou gaan worden, voordat het verlossende woord kwam in het persbericht van H&M.
Eerdere collecties van H&M en bekende ontwerpers kwamen van de hand van o.a. Madonna, Roberto Cavalli, Stella McCartney en Karl Lagerfeld.

Lanvin staat bekend om haar strakke belijning en opvallende details. Op 2 november zien we alvast een voorproefje van de lijn. Op 23 november is het zover: dan zal de collectie wereldwijd in 200 winkels worden gelanceerd. Save the date!









Ik heb zelf ooit in de rij gestaan voor de collectie van Viktor en Rolf. Ik ben reuze benieuwd naar de collectie, maar of ik echt voor de deur ga staan wachten? Dat moeten we nog maar even afwachten ;-)

Ga jij met je slaapzak voor de deur liggen wachten?

woensdag 1 september 2010

That's the question!

Dit mini-quizje zag ik op meerdere beautyblogs en ik vond het wel leuk om 'm in te vullen! Als je zelf een blog hebt, kun je 'm overnemen en zelf invullen. Dit zijn mijn antwoorden:

Hoeveel keer per dag was je je gezicht?
Meestal twee keer per dag. In de ochtend en in de avond. Meer tijd heb ik simpelweg gewoon niet. Ik ben of aan het werk of aan het studeren. Trouwens, met make-up op is dat sowieso altijd tricky. Uitkomst? Verfrissingsdoekjes. Heerlijk!

Wat voor skintype heb je?
Ik heb wat ze noemen een gecombineerde huid. Dat wil zeggen dat mijn t-zone vaak wat glimmender is en wat vetter dan de rest van mijn gezicht. Mijn wangen daarentegen zijn weer vaak droog.

Welke face wash gebruik je momenteel?
Niet veel bijzonders. Gewoon eentje van Dove.


Exfolieer je?
Yep. Het ligt eraan hoeveel tijd ik heb maar meestal doe ik dat in het weekend. Dan neem ik graag de tijd ervoor om mijn huid goed te verwennen en dus ook te scrubben. Dit kun niet te vaak doen, want dit is niet erg goed voor je huid. Ik heb een hele gevoelige huid en als ik die te vaak scrub droogt die uit en wordt die schilferig. Geen goed idee dus.

Welk merk gebruik je?
Ik ben verzot op Biotherm Aqua Source. De crème houdt mijn huid soepel en gehydrateerd. In combinatie gebruik ik ook Biotherm Aqua Source superserum. Aanrader, all the way!
Welke dag/nacht creme gebruik je?
Zie het antwoord hierboven. Biotherm dus. Sinds ik deze crème gebruik is mijn huid echt verbeterd. Het kost misschien wat meer, maar je doet er erg lang mee en het is echt dermatologisch ontwikkelt speciaal voor jouw huidtype.

Heb je sproetjes?
Nee, helaas. Ik vind ze wel altijd heel leuk staan bij mensen. Zo vrolijk! Dus ben jij wel in het bezit van sproetjes? Count yourself lucky. Je weet het hè: het zijn één van de zeven schoonheidsidealen.

Gebruik je oogcrème?
Soms. Ik weet dat ik het eigenlijk vaker zou moeten gebruiken maar ik heb nog niet de perfecte oogcrème gevonden. Daarbij komt, dat mijn ogen ook gevoelig zijn en ik moet er niet aan denken dat ik 's ochtends wakker word met knalrode ogen.

Heb je of heb je acne gehad?
Niet echt, gelukkig. Ik heb soms wel meer last van onzuiverheden als ik meer stress heb dan normaal, maar dat komt en gaat. Het is gewoon zo, je doet er niet zoveel aan. Juist als ik mij er meer druk over zou maken zou het er niet beter op worden. Er zijn belangrijkere dingen in het leven. Toch?




En nu is het jouw beurt! Hoe zit het bij jou?


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...