donderdag 19 augustus 2010

Make up trends Fall 2010

De zomer is bijna voorbij en het wordt tevens tijd om je nieuwe najaarsgarderobe aan te schaffen. Maar wacht, vergeet ook je make-up niet. Wat zijn de trends op make-up gebied voor dit najaar?

De nieuwste ad-campagne van Dolce & Gabbana geeft goed weer welke trends er spelen dit najaar. Ziet Scarlett Johanssen er niet fantastisch uit? Kijk mee...

Trend #1: Red lipstick


Dit najaar mag je gerust de vamp uithangen. Mat, shiny, met of zonder lipgloss. Het mag allemaal. Wil je je lipstick zo lang mogelijk laten blijven zitten? Tip: breng eerst zorgvuldig lipliner in dezelfde kleur als je lipstick. Dit zorgt ervoor dat je lipstick beter binnen de lijntjes blijft zitten. Combineer je sexy rode lippen met zwarte of bruine eyeliner en eventueel rode nagels.

Trend #2: Smoky eyes


Deze trend is ideaal voor een avondje stappen of een chic etentje. Je kunt de smoky eyes, traditioneel maken met zwarte oogschaduw of je kiest voor een originele smoke eye, zoals hier is gedaan met blauwe oogschaduw. Ordi? Nee, blauwe oogschaduw mag weer gezien worden. Vind je het lastig om smoky eyes te maken? Er zijn ook smoky eyes pallets te koop waarbij je moeiteloos mooie smoky eyes creeërt. Zo heeft o.a. L'oréal, NYX, Pupa en Sephora een smoky eyes pallet in hun collectie waarmee je in no time je eigen smoky eye look maakt. Wil je meer tips? Klik dan hier voor de tutorial van Clayton Leslie, make-up artist voor Maybelline. Of voor mijn persoonlijke favoriete make-up goeroe: Eman Aziz.
Zij maakt ook heel veel filmpjes met smoky eyes.


Trend #3: Natural beauty
Ben je niet zo van de make-up, maar wil je er wel stralend uitzien? Dit najaar spelen je wimpers een hele grote hoofdrol. Ga aan de slag met mascara of koop nepwimpers. Super leuk voor een feestje of een avondje stappen. Heb je van jezelf niet zulke lange wimpers? Don't worry. Je kunt speciale gel kopen die je wimpers langer en sterker maken. O.a. L'oreál verkoopt deze lash serum en je brengt het hetzelfde aan als een mascara. Wil je wel lange wimpers maar geen geld eraan besteden. Good old vaseline helpt ook goed. Maar ja, waar helpt vaseline eigenlijk niet tegen :-) Verder gaat het om een egale teint. Koop een goede foundation die het dichtst in de buurt van jouw natuurlijke huidskleur komt. Maak het af met een rozige blush op je wangen. Puur natuur!

Ook op het gebied van nagellak zijn er leuke trends. Dit najaar zijn rode nagellak (beetje donkerrood, bourdeaux-achtig) en taupe kleurige nagellakjes favoriet.
Maar ook donkergroen, paars en donkerblauw mogen dit najaar op je nagels.
Favoriet voor dit najaar van (bijna) iedere beautyblogger? Chanel Le Vernis nr. 509 Paradoxal. Kost ongeveer €21 maar dan heb je ook wat!

Wat is jouw favo trend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...