zondag 30 september 2012

Max Factor Colour X-PERT look


Voor de presentatie van Max Factor reisde ik af naar Amsterdam om kennis te maken met de nieuwe Colour X-PERT waterproof eyeliners, in vier verrassende shiny kleuren. Hoog tijd om er een look mee te maken!

donderdag 27 september 2012

Niet te missen: Now Is Good


Wat doe je als je het ene moment zeventien bent en het andere moment te horen krijgt dat je nooit achttien zult worden? In de film Now is good (Nederlandse titel: Voor ik doodga) naar het gelijknamige boek van Jenny Downham, is het de keiharde realiteit die hoofdpersoon Tessa's wereld doet veranderen. Haar ziekte is ongeneeslijk en dus besluit Tessa te leven in het moment en alles uit haar leven te halen wat er inzit.

woensdag 26 september 2012

H&M Home | Autumn 2012


Met koud weer en regenbuien op komst, kijk ik stiekem wel uit naar lange cosy avondjes thuis. Geurkaarsen aan, plaid hier en daar en puur genieten. H&M denkt mee en biedt leuke items om jouw keuken, woon- of slaapkamer om te toveren tot een gezellig warm nest waar je je helemaal in stijl kunt terugtrekken!

maandag 24 september 2012

NOTD: Blue Stars (Review)



Ik schreef al eerder over Sylvie Nails, de nagelstickerlijn van voetbalvrouw, presentatrice en model Sylvie van der Vaart. Nagelstickers zijn geen nieuw fenomeen maar wel een heel leuk alternatief. De designs van Sylvie spraken me erg aan (van animal prints tot trendkleuren als lila en turquoise). Tijd om de proef op de som te nemen...

zaterdag 22 september 2012

Happy hours


Wat een leuke week heb ik gehad! Mega druk, maar wel erg gezellig en gevuld met leuke uitstapjes. Ik was voornamelijk op pad in Amsterdam, ik blijf me toch elke keer verbazen hoeveel leuke dingen hier worden georganiseerd. Er is altijd wel wat te doen.

donderdag 20 september 2012

Hotel Droog | Part II


Shoppen, culinair genieten en het bewonderen van kunst en design: het komt allemaal samen in Hôtel Droog. Op 16 september was het zover: de deuren van deze unieke hospitality experience gingen open voor publiek.

maandag 17 september 2012

zaterdag 15 september 2012

Saturday afternoon


Wat is nu beter dan wakker worden en beseffen dat het weekend is! Tijd om even bij te komen van de leuke maar ook drukke week. Het is al een tijdje geleden dat ik ben wezen shoppen. Hoog tijd voor nieuwe dingen dus. Kijk je mee?

vrijdag 14 september 2012

Delicious: snelle snack


Soms wil ik een lekkere snack, maar wel eentje die gezond is. Daarom ben ik verslaafd aan dit nieuwe delish gerechtje! Het is snel, het is heel lekker en je kunt het ook nog eens omtoveren tot onderdeel van je (avond)maaltijd!

woensdag 12 september 2012

What Katie Ate: Recipes and Other Bits and Pieces

Images courtesy of Katie Quinn Davies. All rights reserved
Bloggers veroveren de wereld! Dat wisten we natuurlijk al, maar wat opvalt is dat steeds meer verschillende soorten bloggers boeken publiceren. En nee, dat zijn lang niet alleen maar de mode bloggers meer, zo bewijst foodfotografe én blogger Katie Quinn Davies. Zij is blogger van de populaire blog What Katie Ate, waar ik eerder een artikel over maakte. Speciaal voor haar fans - en andere culinaire liefhebbers - creëerde ze haar eigen kookboek: What Katie Ate: Recipes and Other Bits and Pieces!

zondag 9 september 2012

I'll be watching you...


Nog even en de nieuwe tv-seizoenen beginnen weer! I can't wait. Het najaar is altijd hét seizoen waarbij series op de proppen komen met afleveringen. Laat de kou maar komen, ik ben voorzien! Hierbij mijn top 5 waar ik naar uitkijk...

vrijdag 7 september 2012

Colour me good!

Images by Mel Simone Elliot.
Dames, opgelet! Acteur Ryan Gosling (je weet wel, die van The Notebook/ Crazy, Stupid, Love/ Blue Valentine) komt tot leven in een kleurboek. Laat je fantasie de vrije loop, zo moet illustrator Mel Simone Elliot gedacht hebben. Eerder creëerde ze al het Kate Moss kleurboek en nu is deze mooie man aan de beurt. Isn't he lovely?

Design: Hotel Droog | Part I


Afgelopen week mocht ik op bezoek bij Hotel Droog. Niet 'zomaar' een hotel, maar een hospitality experience, waar je kunt genieten van beauty behandelingen, kunt shoppen, kunst kan bekijken, een hapje kunt eten en even kunt ontspannen in de mooie achtertuin. Het gebouw bevat slechts '1 kamer': een prachtig ingericht appartement van 700m2 in het hart van Amsterdam. Kom binnen!

woensdag 5 september 2012

How to: health & beauty secrets!


Het klinkt zo simpel, maar toch is gezond zijn en dat ook blijven totaal niet! Zeker nu het najaarsseizoen aanbreekt liggen griepjes op de loer evenals niesbuien, verkoudheid en een droge of doffe huid. Herkenbaar? Here's what to do!

dinsdag 4 september 2012

maandag 3 september 2012

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...