vrijdag 31 augustus 2012

Event: opening Weekday



Ik schreef al eerder een artikeltje over Weekday, maar nu is het dan echt zover: vanaf vandaag opent het Zweedse modemerk haar eerste winkel aan de Rokin 84 in Amsterdam. Reden genoeg dus, om even een kijkje te gaan nemen in hun winkel. Kijk je mee?

dinsdag 28 augustus 2012

Review: The Body Shop | Scents of The World


Ik ben dol op de geuren van The Body Shop. Elk seizoen komt er zowat wel een nieuwe geur uit. Ook dit najaar, vanaf begin september komt The Body Shop met nieuwe geuren, geïnspireerd op aroma's vanuit de hele wereld.

zaterdag 25 augustus 2012

Life in boxes

Weheartit.
Zachtjes aan ben ik begonnen met inpakken. Nieuwe baan betekent een nieuwe start en een verhuizing was daarbij onvermijdelijk. Fijn om een frisse start te maken, spannend om ergens overnieuw te beginnen en je nieuwe plek je eigen te maken. Ik ben al eerder verhuisd. Het heeft goede en minder goede kanten, zoals de stress en alles van A tot Z plannen. 

Maar het leuke aan het proces vind ik het inpakken. Ik ben afgelopen tijd van alles tegen gekomen. Mijn eerste tentamen, brieven van vroeger, oude foto's. Ontzettend leuk om dingen van toen tegen te komen. Maar ik was ook best verbaasd. Hoeveel kan een mens verzamelen door de jaren heen? Ik probeer zoveel mogelijk dingen die ik écht niet nodig heb weg te gooien. Hoe minder ik moet zeulen, hoe beter.

Het blijft een vreemd idee: je leven in dozen. Maar zo is het eigenlijk wel. Er zijn mensen die zeggen dat materie geen betekenis heeft. Dat vind ik van wel. Tuurlijk, mensen om je heen verkies je nu eenmaal altijd wel boven je spullen. Maar ook je persoonlijke bezittingen vertellen een verhaal. En nu ik ze zo tegenkom tijdens het opruimen, is het net alsof ze ervoor gaan zitten en mij opnieuw het verhaal vertellen. Blijft toch leuk.


P.S. omdat ik niet alles mee kan nemen verkoop ik een aantal boeken via Bol.com. De titels: De Cocktailclub (Madeleine Wickham), Mag ik je nummer even? (Sophie Kinsella), Geluk in het spel/Versier me dan (beide Jill Mansell) en Aan de andere kant (Jane Green). Interesse? Stuur even een mailtje!

Fijn weekend!

donderdag 23 augustus 2012

Bourjois Parisian Lodge | Autumn 2012


Net als Dior gaat het Bourjois op Jungle Fever-look, geïnspireerd op de natuur. De afgelopen Bourjois-collecties vond ik persoonlijk niet zo denderend, maar bij het zien van de persfoto's van deze najaarscollectie word ik wel blij. Een collectie met mooie tinten én verrassende elementen!

maandag 20 augustus 2012

What I've been watching #2 ...


Zoals jullie vast wel weten, ben ik dol op films kijken! Afgelopen tijd heb ik er weer een hele hoop gezien. Sommige zijn nog niet uit, maar ik wil graag met jullie delen wat ik ervan vond.
Ready?

zondag 19 augustus 2012

These summer days...

Ik kan ontzettend genieten van deze dagen. De dagen waarop je zonder jas naar buiten kunt, mid-zomernachten waarbij je lang buiten kunt zitten en elke dag je favoriete zonnebril kunt dragen. Een tijd van lekker lezen en nieuwe inspiratie opdoen!

vrijdag 17 augustus 2012

Musthave: Closer by The Satorialist

Credit: The Satorialist. Scott Schuman.
Hij begon ooit simpelweg met een camera door de straten te fietsen, op zoek naar inspiratie.
Scott Schuman is uitgegroeid tot één van de meest bekende streetstyle fotografen. Net als zijn vriendin Garance Doré, houdt Schuman ervan om mode op de meest pure manier vast te leggen: what you see is what you get. Geen leger van stylisten of visagisten, gewone mensen die net als jij en ik vanochtend voor de kast stonden met de vraag: wat trek ik vandaag aan? Na zijn eerste boek, is er nu een tweede: Closer. Klaar voor nog meer stijlinspiratie?

Words of Wisdom


dinsdag 14 augustus 2012

Ready or not?



Heerlijk zomerliedje. Ik heb 'm non-stop op repeat staan!

Hoe ziet jullie summer playlist eruit?

Spek je spaarrekening!

-Advertorial-


Naast geld uitgeven, houd ik ook heel erg van geld sparen. Niet alleen handig voor achter de hand, maar ook om alvast te sparen voor mijn volgende vakantie. Alles wat overblijft op mijn rekening nadat alle vaste lasten eraf zijn, maak ik over naar mijn spaarrekening. Maar ik heb ondervonden dat sparen ook veel makkelijk kan, namelijk als je pint!

maandag 13 augustus 2012

Beauty Fall 2012 Trend: Goth Romantic

Beauty look Gucci Fall RTW 2012. Style.com

Een heel grote beautytrend dit najaar gaat de Goth(ic) Romantic worden. Het sluimert al jaren, maar dit najaar gaat deze trend toch echt de (hoofd)rol spelen. Van Gucci tot Calvin Klein, veel designers voegen een touch of goth toe aan hun looks.

zondag 12 augustus 2012

Summer vibes


Het zonnetje is weer terug! Ik ben dol op mooie dagen zoals dit, die zo zeldzaam zijn in Nederland. Zonnebril (Rayban Aviator) op, drankje in de hand en gaan! Afgelopen week ging ik een dagje naar Amsterdam waar ik had afgesproken met vriendin R. Verder kreeg ik wat leuke pakketjes binnen!

donderdag 9 augustus 2012

Mijn H&M Bestelling


Ik zit aan een shopping dieet (not so fun, but ok) omdat ik nogal wat belangrijke uitgaven moet gaan doen komende tijd. Maar helemaal geen najaarsgarderobe is natuurlijk ook geen optie, dus ik heb gezondigd. C'est la vie. What did I get?

maandag 6 augustus 2012

Heb jij gewonnen? | Uitslag winactie cadeau.nl!


Tijd om een winnaar te kiezen! Wie is de gelukkige die met een shoptegoed van €25 een leuk presentje mag uitzoeken op Cadeau.nl?

Er waren heel wat inzendingen, dank jullie wel daarvoor, allemaal! Ik heb gewoon random iemand gekozen en de winnares van deze winactie is Stefanie! Gefeliciteerd, jij hebt een mailtje ontvangen met daarin jouw tegoedcode!

Ik ben benieuwd wat je er voor gaat halen :) 

Niet gewonnen? Geen zorgen, er zitten weer winacties in de planning. 
So, maybe next time?

New Love: Gü

Mag ik je voorstellen aan mijn nieuwe liefde? Hij heet Gü en ik weet zeker: wij gaan heel gelukkig worden samen. Deze week ontdekte ik dankzij een collega een nieuw zoet hoogstandje: ik verklaar hierbij officieel de liefde aan het Duitse toetjesmerk .

zaterdag 4 augustus 2012

Inspiratie: Studs


Het was al een tijdje trending maar ook in het najaar gaan we heel veel studs zien! De stoere spikes werden al gespot in de najaarsshow van Isabel Marant en wordt met name uitgevoerd in de accessoires dit najaar zoals de schoenen en tassen. Durf jij het aan?

donderdag 2 augustus 2012

Bambi Parfum

Mag ik een ahhh gossie....? Gespot bij Douglas: Bambi parfum! Een dromerige flacon met idem verpakking voorzien van de sprookjesnaam Let's Dream. Leuk voor kids zou je denken, maar dit parfum is toch ook echt bedoeld voor vrouwen zoals jij en ik. Daar zit een (dromerig) luchtje aan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...