vrijdag 31 december 2010

Happy New Year!


I'd like to wish everyone who is visiting my blog a very happy new year! Hopefully we meet again in 2011!

Thank you for visiting!

X0X0,

- Roos

My New Years Resolutions


Het is alweer bijna 2011. Voor mij de tijd om even terug te blikken op het afgelopen jaar, met al haar diepte- en hoogtepunten. Maar er horen natuurlijk ook nieuwe doelen/voornemens bij, dingen die ik echt graag wil doen/zien/beleven in 2011. En die wilde ik graag met jullie delen...

donderdag 30 december 2010

Leuke kook/eetblog: What Katie Ate

Pictures courtesy of What Katie Ate. All rights reserved.

Ben jij een keukenprinses en op zoek naar inspiratie? Ik kwam een heel leuke eet/kookblog tegen. What Katie Ate, is een verzameling van eigen blogs, eigen recepten van Katie, maar ook zij haalt inspiratie van andere eetblogs. Katie is een culinaire styliste en een professionele culinaire fotograaf. En dat zie je ook aan de opmaak van de blog. Neem gauw een kijkje!

woensdag 29 december 2010

Musthave voor fashionista’s: Walking Class Heroes


Onlangs spotte ik een fantastisch cadeautje voor iedere fashionvictim. Dit spel met een tikje foute naam Walking Class Heroes is een memoryspel. Maar niet zomaar een memoryspel: maar met kaarten van de mooiste schoenen van ontwerpers als Christian Louboutin, Jimmy Choo en Manolo Blahnik. Ken jij ze allemaal?

dinsdag 28 december 2010

Olivia Palermo voor Vogue España!

Photography by: Astrid Muñoz for Vogue España.
Deze prachtige fotoserie uit de Spaanse Vogue voor komende januari is een ware inspiratie, een ode aan mijn favoriete filmster Audrey Hepburn en mijn favoriete stijlicoon Olivia Palermo die prachtig poseert. Hoewel Olivia’s persoonlijkheid verre van pretty is, heeft ze in elk geval wel een fantastisch gevoel van stijl. Laat je inspireren door de prachtige shoot!

Diamonds Are A Girl's Best Friend


Er is haast geen dag dat ik deur uitga zonder. Sterker nog als ik ze niet draag voel ik me kaal, als een kerstboom zonder ballen. Ik heb het natuurlijk over sieraden. Bijna iedere vrouw heeft ze, bijna iedere vrouw draagt ze. Maar verdiep jij je eigenlijk wel eens in al dat moois? Nee? Tijd om eens bij te leren dan.Ik spotte onlangs een heel leuk boekje in de boekwinkel over de geschiedenis van sieraden en de trends. FYI, weet je later precies hoe je haarfijn aan je lief moet vertellen welk soort verlovingsring je graag zou willen. Yep, it's a keeper!

maandag 27 december 2010

The end of a magazine era

Voor het geval het je ontgaan is (dat kan toch haast niet?!) na 24 jaar houdt het tijdschrift Yes op met bestaan. Vierentwintig jaar lang hebben we kunnen genieten van dit tijdschrift voor de jonge, moderne meid die trots is op zichzelf en haar leven. Yes is én was het tijdschrift voor studenten, de twintigers van nu. En natuurlijk verdient een mooi blad als deze een waardig afscheid...

zondag 26 december 2010

Musthave: 500 Cupcakes


Houd jij van bakken en van zoetigheid? Dan is dit echt wat voor jou! In dit boek vindt je 500 recepten voor verschillende soorten cupcakes. En dat niet alleen; je kunt ook lezen hoe je het beste cupcakes bewaard en garneert. 

zaterdag 25 december 2010

FOTD: look voor de feestdagen Part II

Vandaag een wat mooier en beter uitgevoerde feestlook, deze keer met verschillende tinten bruin. Ik twijfelde tussen een groene eyelook of een bruine eyelook, en deze keer heb ik toch gekozen voor bruin maar dan met veel glitter. Mooi voor bij bruine ogen, maar zeker ook bij groene ogen. En deze keer betere foto's!

vrijdag 24 december 2010

NOTD: Kerstlakje OPI Burlesque Ali's Big Break


Hebben jullie ook zo'n zin in kerst? Ik wel en daarom heb ik vandaag een speciaal lakje uitgezocht! Dit OPI-lakje is afkomstig uit de Burlesque-collectie die geïnspireerd is op de gelijknamige film. Ik heb de film nog niet gezien, maar de lakjes zijn in elk geval spankelend!

donderdag 23 december 2010

Review: The Body Shop Spiced Vanilla


Ik ben dol op de The Body Shop en al helemaal op hun jaarlijkse limited edition kerstcollectie. Klassieker in de lijn is de Cranberry Joy-lijn, maar dit jaar hebben ze ook nog eens twee andere fijne lijnen: Jolly Orange en Spiced Vanilla. En als fan moet ik natuurlijk de Spiced Vanilla Body Butter testen.

woensdag 22 december 2010

FOTD: look voor de feestdagen Part I

Onlangs kreeg ik de Estee Lauder palette binnen die ik had besteld bij Brigitte's Boutique. En ik was razend benieuwd wat voor look je daarmee zou kunnen maken. Ik vertel je er alles over en ik laat je zien welke (nieuwe) producten ik voor deze look heb gebruikt!

maandag 20 december 2010

De dresscode op je uitnodiging


Met de feestdagen zijn er heel veel leuke feestjes. Op je werk, bij je vrienden of in die hotte club of disco waar je naartoe wilt. Zeer regelmatig zie je op de uitnodiging van feestjes en events een dresscode staan. Maar soms roept de beschrijving voor de dresscode of de gelegenheid nogal wat vragen op. Leer de dresscode ontcijferen! Ik zet op een rijtje voor je wat wat is.

vrijdag 17 december 2010

NOTD: OPI It's All Greek To Me + OPI Nieuws


Ik houd van roze lakjes, van lichtroze tot fel fuchsia roze zoals deze. It's all lovely to me. Zoals jullie misschien wel hebben gehoord is cosmeticabedrijf Coty de nieuwe eigenaar van OPI, één van de beste nagellakmerken ter wereld. Vandaag show ik jullie één van mijn favoriete roze lakjes: OPI It's All Greek To Me!

donderdag 16 december 2010

How to: lipverzorging


Elk jaar heb ik hetzelfde probleem: hele droge lippen. Tot bloedens aan toe, waarbij ik dan mijn lipstick en lipgloss voor een tijdje opzij moet leggen omdat mijn lippen het simpelweg gewoon niet aankunnen. Herkenbaar? Dit jaar gaat het anders! Ik geef je mijn tips tegen droge lippen.

dinsdag 14 december 2010

Leuke Gadget: Canon IXUS 130


Eerlijk is eerlijk: ik ben niet zo’n enorm gadget-meisje. Een iPad en een iPhone, ja die kunnen mij wel bekoren. Maar de nieuwste HD televisie, daar word ik niet warm of koud van. Het wordt een ander verhaal als we over fotocamera’s praten. Voor deze blog gebruik ik mijn steun en toeverlaat de Canon Ixus 105 IS in Aquablauw. Maar nu heeft deze camera er een nieuw zusje bij: de Canon IXUS 130!

maandag 13 december 2010

Shopping: for the holidays


Met de feestdagen is het natuurlijk leuk om je mooi op te maken. En met die gedachte in mijn achterhoofd ben ik gaan shoppen. Zowel online bij Brigitte's Boutique, die er ondanks de post staking er toch doorheen is gekomen en bij de MAC-counter in de Bijenkorf in Amsterdam. What did I get? Kijk mee...

zondag 12 december 2010

Leuke webshop: Oasis


Photocredits: Oasis Stores. All rights reserved.

Ken jij Oasis al? Zo niet, gauw even een kijkje nemen dan! Bij toeval kwam ik terecht op deze heerlijke webshop vol leuke hebbedingetjes, mooie schoenen, fabulous fashion en accessoires. Of je nu iets zoekt voor een feestje of dat je nog op zoek bent naar een leuk cadeautje, bij Oasis ben je wel even zoet… Snel opslaan in je favorieten dus!

zaterdag 11 december 2010

Italiaanse belevingswereld @ Una Domenica Particulare


Italië-liefhebbers opgelet! Op zondag 19 december wordt er in Utrecht door de Culturele Zondagen-organisatie het evenement Una Domenica Particulare georganiseerd. Een hele dag met workshops, exposities, films, dans, theater, eten, literatuur, architectuur en nog veel meer geheel in de Italiaanse stijl en cultuur. En het beste is: de toegang is helemaal gratis!  Iets voor jou?

vrijdag 10 december 2010

Wintertips: om voor thuis te blijven...


Het is de afgelopen tijd behoorlijk koud geweest en hoewel de sneeuw zorgt voor prachtige plaatjes heeft de kou en de gladheid zo z’n nadelen. En volgens de voorspellingen kunnen we binnenkort weer een heel pak sneeuw en kou verwachten. Misschien is het een beetje te laat om nog te emigreren naar warmere oorden. Maar met deze tips kun je gewoon lekker thuis blijven met een warme deken binnen handbereik en de verwarming hoog. Dit zijn ‘mijn favorietjes’ voor als het buiten gewoon niet relaxt is!

woensdag 8 december 2010

Binnenkort in de bios: Love and Other Drugs



Maggie (Anne Hathaway) is een vrije geest die precies doet waar ze zelf zin in heeft. Ze laat zich door niemand leiden of vertellen wat ze moet doen. Dan komt ze de charmante Jamie (Jake Gyllenhaal) tegen, een playboy wiens leven draait om het versieren van vrouwen. Zijn charme komen zijn verkoopkwaliteiten op de concurrerende farmaceutische markt ten goede. Maar wanneer ze verliefd worden, veranderd de hele wereld. Langzaam maar zeker verdwijnt hun zorgeloze houding en hebben ze alleen nog oog voor elkaar. ze raken verslaafd aan de ultieme drug: de liefde.


Zowel Anne als Jake zijn beiden onwijs goede acteurs, dus ik ben razend benieuwd naar de film. In Amerika is de film vrij goed ontvangen. Niet alleen belooft hij grappig te zijn, maar ook een goed verhaal te bevatten. Ik ben erg nieuwsgierig of het verhaal goed wordt overgebracht. Conventioneel is het in elk geval niet.


Love and Other Drugs is vanaf 6 januari in de bioscoop. Kijk voor meer informatie op de website!

dinsdag 7 december 2010

Tips om goed op de foto te staan!


Het hele jaar door nemen we foto's, maar tijdens de feestdagen en de stapavondjes is de camera (nog meer dan anders) een must. Maar baal je ervan dat je vaak als enigste van je vriendinnen er een beetje duf uitziet op de foto. Alsof je nog nét niet in slaap valt? Of nog een klassieker: je ogen dicht. Ik geef je wat tips om de missers tegen te gaan en stralend op de foto te gaan. This year it's going to be different!

maandag 6 december 2010

Shopping: New Jeans | Mavi Jeans


Toen ik onlangs in München was ben ik op zoek gegaan naar de perfecte jeans. Moeilijke opgave, vooral als er zo veel is om uit te kiezen. Normaal gesproken draag ik altijd Tommy Hilifiger Denim, maar in de brandstore in München kon ik niet slagen. Op het Franz Josef-vliegveld van München hebben ze een heel grote jeansstore, met allemaal merken. Vlak voor het terugvliegen nog even een kijkje wezen nemen en met resultaat!

zondag 5 december 2010

Wishlist: Winter pieces

Het is nooit te vroeg om te wensen. Wat wens jij?

vrijdag 3 december 2010

Love this! Bruno Mars - Just The Way You Are



Ik ben verslaafd aan dit liedje. Zo romantisch en zo goed gezongen. De tekst is ook zo lief!!! Fantastisch, ik ben zeer benieuwd naar de rest van het album van Bruno Mars.

Shopping: Snowboots


Sneeuw en gladheid zijn een fashion dilemma voor iedereen. Zeg maar bye bye tegen je hakken en hello tegen snowboots! Het valt dan ook niet mee om schoenen te vinden die én leuk zijn en nog een beetje vrouwelijk en bestand tegen de winter. But I found them!

woensdag 1 december 2010

Shoptip: Marlies Dekkers voor de Bijenkorf

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het zover! De langverwachte lifestyle collectie die door de Nederlandse ontwerpster in samenwerking met warenhuis De Bijenkorf werd ontworpen ligt vanaf vandaag in de winkels. De collectie heet Geheimen, en bestaat uit 52 artikelen die onze zintuigen prikkelen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...