maandag 1 oktober 2012

On my way home


Dit najaar zijn er zo veel leuke trends, ik kan amper kiezen! Wat ik vooral leuk vind is het mixen van materialen: leer met wol, kasjmier met satijn, katoen met suéde, I love it! Bovenstaande items heb ik voor het gemak van de Mango webshop naar huis geklikt, in afwachting tot de postbode dit zalige pakketje komt brengen!

Hot op mijn lijstje? Skinny broeken in glanzende stof. Ik heb al een grijze en een donkerblauwe, maar ik zocht nog een mooie pantalon (al dan niet skinny) in een mooie warme kleur. Deze glanzende broek in chocolade kleur ziet eruit alsof hij soepel valt. Ideaal voor op kantoor ;-)


Dit jasje á la Chanel is één van mijn favorieten. Ik ben dol op dit soort jasjes en in combinatie met een leren broek is het verre van truttig. De zwart leren details geven dit jasje meer edge.

Deze simpele bloes krijgt een vrouwelijke uitstraling dankzij het versierde kraagje. Hij doet me een beetje denken aan de lieflijke stijl van de Parisiennes. Wit is naar mijn idee altijd goed, en is ook gespot op de catwalk.

Bordeaux/wijnrood is dé kleur van dit najaar. Dit vest vond ik zo mooi omdat het uit grijs én wijnrood bestaat. Maakt 'n simpel vest als deze net ietsje spannender. Ik heb nog nooit wijnrood gedragen maar ik vermoed dat het best aardig kleurt bij o.a. mijn haarkleur.

Verder nog op mijn lijstje dit najaar, maar nog niet kunnen vinden: een mooie rok, een mooie winterjas en misschien een paar loafers.

Wat staat er op jullie (mode) verlanglijstje?

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...